Dtpli Vekil Polise Molotof Kokteyli Attı
-
Van'ın en güzel en merkezi yerlerinden birinde seçim bürosu açtı o.ç.ları,giren çıkanın haddi hesabı yok..
-
istedikleride bu zaten. seçime kadar kaos gürültü kaza skandal olaylar çıkararak halkı korkutmak...
sukunet onların aleyhine geliyor.
-
orrrospu çocukları lafa gelince barışdan yanalar; bumu sizin barış anlayışınız, eğer barış anlayışınız saldırıp, başkaldırıp, sonrada mazlumu oynamaksa
bunun bir tek çözüm yolu vardır oda toplu katliam
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------kapansa ne olacak:W yenisini açamıyolar mı? kaç tanesi kapandı. hadep dehap dep
şimdi kapansa ne olacak, Kürtlere siyasi hak tanınmıyor, Kürtler eziliyor gibi olaylarla yine götlük çıkartacaklar:W
Bu işin sonu yok gibi. Çözümü nedir harbiden bilmiyorum :Wedit: mesela burada da diğer partileri yeni mahalle(Kürt mahallesi) oraya sokmuyolar gece. Gündüz rahat giriyosunda gece kimse yok, kamyonla gelmişler geçen gece:W Bi daha dayak yemek istiyolar ya:W hayırlısıyla Kürt mahallesinde dtp birinci çıkamayacak inş:W
-----------------------------iyi demişsin sir milyon kez kapatsanda yine açarlar sen bu hakkı verdiğin sürece kapat dtp'yi al ahmet türk'ü içeri bide bunu ağaç s*k içerde
kafasına sıkan özel harekat müdürü gibi 3-5 tane vekilde sıksın kafasına kar yüzünden tamamdır bakalım ses çıkar mı
-
Bu dtp lileri Doldurucaksın Bir Gaz odasına Topunu kızartıcaksın türlü türlü işkencelerden geçiriceksin ibreti alem içinde Youtube koyucaksın canlı canlı izliycekler bak ondan sonra başkaldıran oluyormu kuzu olurlar kuzu
-
Ozan Arif'in dediği gibi.
"Bir ülkede ihanet bukadar serbest olmaz"
Alayını diri diri yakacaksın o eylemdekilerin. Bak bakalım bi daha götleri yiyormu. Dağda birbirini miken maymunların.
-
bütün dtp lileri üst üste koyuyum ....im
noktalı yerleri siz doldurun :)
-
genç olanlarınız hatırlamaz belki . düne kadar dillerden düşmeyen şırnak neden mum gibi oldu? asıl hadise asıl olaylar orda olurdu.
-
chp-akp birbirini yerken adamlar işi götürüyor.
-
bu dtpliler 1 mayısta devrimci kardeşlerimizle[!] kolkola halay çeken itler değilmiydi? ben mi yanlış gördüm??
orospunun kocası dağda kendisi mecliste anası kimin kucağında onu merak ediyorum ben en çok.