folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dtpli Vekil Polise Molotof Kokteyli Attı

Dtpli Vekil Polise Molotof Kokteyli Attı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Van'ın en güzel en merkezi yerlerinden birinde seçim bürosu açtı o.ç.ları,giren çıkanın haddi hesabı yok..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

istedikleride bu zaten. seçime kadar kaos gürültü kaza skandal olaylar çıkararak halkı korkutmak...

sukunet onların aleyhine geliyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

orrrospu çocukları lafa gelince barışdan yanalar; bumu sizin barış anlayışınız, eğer barış anlayışınız saldırıp, başkaldırıp, sonrada mazlumu oynamaksa

bunun bir tek çözüm yolu vardır oda toplu katliam

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------

kapansa ne olacak:W yenisini açamıyolar mı? kaç tanesi kapandı. hadep dehap dep

şimdi kapansa ne olacak, Kürtlere siyasi hak tanınmıyor, Kürtler eziliyor gibi olaylarla yine götlük çıkartacaklar:W
    Bu işin sonu yok gibi. Çözümü nedir harbiden bilmiyorum :W

edit: mesela burada da diğer partileri yeni mahalle(Kürt mahallesi) oraya sokmuyolar gece. Gündüz rahat giriyosunda gece kimse yok, kamyonla gelmişler geçen gece:W Bi daha dayak yemek istiyolar ya:W hayırlısıyla Kürt mahallesinde dtp birinci çıkamayacak inş:W

-----------------------------

iyi demişsin sir milyon kez kapatsanda yine açarlar sen bu hakkı verdiğin sürece kapat dtp'yi al ahmet türk'ü içeri bide bunu ağaç s*k içerde

kafasına sıkan özel harekat müdürü gibi 3-5 tane vekilde sıksın kafasına kar yüzünden tamamdır bakalım ses çıkar mı  

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Bu dtp lileri Doldurucaksın Bir Gaz odasına Topunu kızartıcaksın türlü türlü işkencelerden geçiriceksin ibreti alem içinde Youtube koyucaksın canlı canlı izliycekler bak ondan sonra başkaldıran oluyormu kuzu olurlar kuzu

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Ozan Arif'in dediği gibi.

"Bir ülkede ihanet bukadar serbest olmaz"

Alayını diri diri yakacaksın o eylemdekilerin. Bak bakalım bi daha götleri yiyormu. Dağda birbirini miken maymunların. 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bütün dtp lileri üst üste koyuyum ....im

noktalı yerleri siz doldurun :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

genç olanlarınız hatırlamaz belki .  düne kadar dillerden düşmeyen şırnak neden mum gibi oldu?   asıl hadise asıl olaylar orda olurdu.

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    chp-akp birbirini yerken adamlar işi götürüyor.

We can be more, we can be much more.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bu dtpliler 1 mayısta devrimci kardeşlerimizle[!] kolkola halay çeken itler değilmiydi? ben mi yanlış gördüm??

orospunun kocası dağda kendisi mecliste anası kimin kucağında onu merak ediyorum ben en çok.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 5536 Toplam Mesaj: 35