Dtp.Org.Tr Hacklenmiş....
-
Enoyla alakası yok... Azda olsa emeğim geçiyor o işte :)
-
helal olsun..
bu kaçıncı oldu acaba :D
-
index güzelmiş vallahi, iyi iş.
-
helal olsun.Adam o kadar cesur davranmış ki, adresini dahil vermekden çekinmemiş.Sonuçda bu pkklı itler her yerdeler,kendinide tehlikeye atmış-her zaman böyle olmamız lazım değil mi, biz aman bulaşmayalım,aman karışmayalım diye diye onlar bu kadar azıtmadı mı-çıkıp demek lazım, lan 7 düvel'e kafa tuttuk,kapımda ürüyen itten mi korkacam diye?
Tebrik ediyorum,ay yıldız gerçekden fark yarattı. CW'den görmek isterdik :) ergenekon! dan başını kaldırabilseler :) -
şaka maka yalan etmişler siteyi ahahahahaa
-
birileri akıllanır belkim. yapan şahısa ellerine sağlık diyorum.
-
yazilanlar hosuma gittide su !!!Kapim dosta ve düsmana herzaman acik!!! cumlesini bi turlu anlayamadim ne manada acaba :S
-
haberleri izlerken o rus bu cacığı çerezsizin oğlu dtp başkanını dinlerken konuşmalarına deli oldum. içime su serpildi. bende ara ara forumlarına girip şehitler ölmez vatan bölünmez yazıyorum ama pek kalıcı olmuyor bu iyi olmuş:D
not: küfür etmedim değişik bi hitap kullandım.
-
Bi delikanlıda Türkiyedeki adresini yazsada görsek,ne kadar kapıları açık,kime açık kime ne kadar açık kime sonuna kadar kapalı....
görsek...
-
burası MUŞTUR yolu yokuştur ne alaka aq o şarkının aslı burası HUŞTUR yolu yokuştur ve HUŞ ta yemende biyerdir zaten giden gelmiyor denen yemen türküsünde muş ne alaka aq kahramanlık yapıcaz diye sıcıp batırmıslar
Toplam Hit: 20015 Toplam Mesaj: 90