Dual Sim Telefonlar
-
opusdei bunu yazdı
Cevaplar için teşekkür ederim. Tam olarak şunu istiyorum
Samsung galaxy s8 ile s8 in dual sim olan versiyonunu karşılaştırırsak eğer, ben sonuçta 2 hat = 2 telefon kullanıyorum. Yurtdışı ve tr numaram var. sürekli açık olması lazım 2 sinin. çift sim kartlı olanı alıp en azından 1-2 yıl tek sim performansında kullanabilir miyim ?
Cihaz tek sim ile aynı performansı veya daha fazlasını gösterir mi ? deneyimi olan varsa pil, hız, performans olarak farkları varmı ? onu bilmek isterim. güncellemeleri zamanında alıyor mu ?
Piyasadaki samsungun en üst en güçlü modellerinden bahsediyorum. Yurt dışında tr fiyanının yarı fiyatına bu cihazları almak mümkün. Örneğin bugün kuwaitte samsung galaxy s8 plus 205 kwd = 2470 tl ama s8 plus dualsim 228 kwd = 2750 tl normal s8 tek sim çift sim aynı fiyat 185 kwd = 2230 tl
2400 tl S8 Plus mi var abi? Valla super fiyat
-
Kernel_Panic bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Cevaplar için teşekkür ederim. Tam olarak şunu istiyorum
Samsung galaxy s8 ile s8 in dual sim olan versiyonunu karşılaştırırsak eğer, ben sonuçta 2 hat = 2 telefon kullanıyorum. Yurtdışı ve tr numaram var. sürekli açık olması lazım 2 sinin. çift sim kartlı olanı alıp en azından 1-2 yıl tek sim performansında kullanabilir miyim ?
Cihaz tek sim ile aynı performansı veya daha fazlasını gösterir mi ? deneyimi olan varsa pil, hız, performans olarak farkları varmı ? onu bilmek isterim. güncellemeleri zamanında alıyor mu ?
Piyasadaki samsungun en üst en güçlü modellerinden bahsediyorum. Yurt dışında tr fiyanının yarı fiyatına bu cihazları almak mümkün. Örneğin bugün kuwaitte samsung galaxy s8 plus 205 kwd = 2470 tl ama s8 plus dualsim 228 kwd = 2750 tl normal s8 tek sim çift sim aynı fiyat 185 kwd = 2230 tl
2400 tl S8 Plus mi var abi? Valla super fiyat
Kuwait fiyatları için (Teknosa medyamarkt gibi hatta daha büyük bir firma) www.xcite.com
Site türkiyeye kapatılmış sanırım. vpn ile girebilir siniz.
Ayrıca ortadoğu ülkelerindeki fiyatlara Suudi arabistan dubai kuwait bahreyn qatar oman mısır dahil www.souq.com
-
oneplus 5 kullanıyorum hocam çift sim. Normalde tek sim kullanıyordum ama 1 ay önce 2. bir sim kart aldım taktım. herhangi bi sıkıntı yok ikiside performanslı çalışıyor.Onun dışında paralel app gibi şeylerle çift whatsapp çift telegram vs kullanabiliyorsun rahat oluyor. Aramaları istediğin simden yapabiliyorsun tek tuşuna bakıyor ister sim 1 seç ara ister sim 2. Büyük rahatlık. 2 telefondansa tek telefonda oluyor herşeyin.