Dubai'den Tester Parfümler
-
Merhaba mürid(e)ler.
Enişte bey Dubai'den testler 100 ml olan parfümlerden getirdi.Hepsi Tester ürünleri kesinlikle dolum filan değildir.Piyasa fiyatının aşağısında vericez.Tbt ye özel indirimlerimiz illa ki olacak.
İstediğiniz ürünlerin piyasa fiyatlarını pm attığınızda ben gerekli indirimleri yapıp size özel bir fiyat sunucam.Şimdilik şu resmi koyayım buraya detaylı fotoğraf isteyen olursa yine ekleme yaparım.
Bayan parfümleri şimdilik şu markalarda var:Black opium, tom ford,gucci, lancome la vie est belle, lady million, dolce gabbana,armani si, 212 rose, play intense

TOM FORD (gerçekten harika bir parfüm)

enesshn18 tarafından 01/Eyl/15 16:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayırlı satişlar dostum güzel ürünler. Ama dünde böyle bi tester konusu vardı tahride normal üründen çok tester mi üretiyorlar kendi kendime sormaya başladım :) . yanliş anlama sana birşey demek istemdim kesinlik ile.
-
bityorum amk gumrukten geldi abi dubaiden geldi qbi tester parfum abi kacak oste amk sahte parfum kanser olursunuz bunlaricildinize temas ettirerek
-
AmoR bunu yazdı
Hayırlı satişlar dostum güzel ürünler. Ama dünde böyle bi tester konusu vardı tahride normal üründen çok tester mi üretiyorlar kendi kendime sormaya başladım :) . yanliş anlama sana birşey demek istemdim kesinlik ile.
Hocam 2011 den beri bu foruma üyeyim en aktif üyeler arasındayım :) Böyle bir foruma ben yanlış yapmam.Birçok müridle alışverişim oldu hepside çok şükür memnun şekilde ayrıldılar.Ürünlerimin hepsi tester ve ürünlerimin arkasındayım :)
-
enesshn18 bunu yazdıAmoR bunu yazdı
Hocam 2011 den beri bu foruma üyeyim en aktif üyeler arasındayım :) Böyle bir foruma ben yanlış yapmam.Birçok müridle alışverişim oldu hepside çok şükür memnun şekilde ayrıldılar.Ürünlerimin hepsi tester ve ürünlerimin arkasındayım :)
Bu ürünlerin hepsi nasıl geçti gümrükten?
Ayrıca bildiğim kadarıyla ünlü parfüm markalarının tester'ı yok.
-
TiThousand bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıAmoR bunu yazdı
Ürünlerin gümrükten nasıl geçirildiğine dair bir bilgim yok hocam.Ama çok sık yurtdışına çıkıp gelen birisidir kendisi.Ayrıca her markanın testeri olur hocam olmak zorunda yani mantıken aykırı kokusunu bilmediğin denemediğin bir ürünü nasıl alacaksın değil mi?
-
enesshn18 bunu yazdıTiThousand bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıAmoR bunu yazdı
Ürünlerin gümrükten nasıl geçirildiğine dair bir bilgim yok hocam.Ama çok sık yurtdışına çıkıp gelen birisidir kendisi.Ayrıca her markanın testeri olur hocam olmak zorunda yani mantıken aykırı kokusunu bilmediğin denemediğin bir ürünü nasıl alacaksın değil mi?
Benim bildiğim bu, yanlış da olabilirim eğer güncel bir durum varsa. Olsa olsa üretici eşantiyon dağıtır ama küçük imalata girmez. Sonuçta gidipte nasılki 1 tek sigara alamıyorsak, paketi satın alıyorsak parfümde de durum bu olmalı.
-
Bir mağazaya kaç tane tester veriyolar acaba ?
Bana biraz hikaye gibi geldi, bu kadar tester ürün için baya bir yer gezmek lazım.
-
sigarayla bu bir mi hocam.Sigara alırsın bir paket sevmezsen bidaha almazsın fiyatı tüketim günüde düşük olduğu için onun testeri olmaz.Ama parfüm bu örnekten çok daha ayrı bi kategoride.Alırsın birsürü para dökersin ve uzun süre kullanırsın.O yüzden tüketim tarihi uzun olduğundan ve fiyatla doğru orantılı olduğundan mecburen testeri olmak zorundadır.
-
ozgunlu bunu yazdı
Bana biraz hikaye gibi geldi, bu kadar tester ürün için baya bir yer gezmek lazım.
BUSTED
:)
-
TiThousand bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
BUSTED
:)
Hocam farkındaysan bi üründen 100 tane yok.Hepsi farklı markalar farklı ürünler. O yüzden bir iki mağazadan toplayabilirsin testerlerini