Duckload Yayın Hayatına Son Vermiş Durumdadır. Premium Hesap Sahiplerine Geçmiş Olsun.
-
tüh gitti. tam dün üye olmuştum. FS FSC US DL ws ws... upload işine girecedim. duckım benm. başka site önerisi olan iyi para veren tutulan neler var? bi de iyi indirilen forum bilen pmden yardımcı olabilir mi? ek gelir lazım. oku oku bitmedi okul...
-
Torrent ölmüş bitmiş hala torrent diyenler var, ona sıkı ve katı yasaklama getiriyor avrupa ve amerikada, 1 gb lik dosyayı 1-2 saat de çekmek varken bunun için günlerce beklemek acaba kime mantıklı gelebilir?
-
2006 bunu yazdı:
-----------------------------
Torrent ölmüş bitmiş hala torrent diyenler var, ona sıkı ve katı yasaklama getiriyor avrupa ve amerikada, 1 gb lik dosyayı 1-2 saat de çekmek varken bunun için günlerce beklemek acaba kime mantıklı gelebilir?
-----------------------------İstedikleri kadar yasak getirmeye kalksınlar p2p, internet var olduğu sürece engellenemez.En basitinden yakın bir zaman içinde torrentte tracker olayı bitirilecek bunun yerine dht, peer exchance, dna gibi protokoller geliyor yani bütün upload siteleri kapatılabilir ama torrent asla engellenemez.
Hız konusuna gelince, şöyle bir olay var nasıl upload siteleriden premiumla dosyaları çok hızlı çekersiniz işte onun gibi torrent aleminde böle premium gibi sağlam siteler vardır.Ben bitgamerdan crysis ilk çıktığı an 1 seeder 360 leecher varken 1.4mb/sn indirdiğimi biliyorum ;).
-
FileStorage işi gerçekten çok zor, allah kolaylık versin :)
-
2006 bunu yazdı:
-----------------------------off hocam bu mesajını editle bence. Çünki tam bir bilgisizlik örneğini sergilemişsin.
Torrent dünyası sittin sene ölmez, çünki warez aleminin babası torrentdir. Siz bu indirme host sitelerindeki linkleri nasııl temin ediyor sanıyorsunuz?
Torrentin işlevini kısaca açıklıyayım.
Scene versiyonlarda internet alemine bir dosya düşmeden önce anons edilir. Anons edilen site http://www.orlydb.com/ adresidir.
Burda gördüğün her dosya anlık olarak güncellenir. Anons geldikten kısa bir süre sonra o dosyalar torrent sitelerinde belirmeye başlar.
Daha sonraki işlevde uploaderlar bu torrentleri indirerek, upload sitelerine yükler.
İşte bu süreç zarfında dosyaların yayılmasını sağlayan ilk süreç 1- torrent siteleri 2- upload siteleri.
Hala torrent ölmüş diyebiliyorsan daha birşey demiyorum sana.
-
coLin bunu yazdı:
2006 bunu yazdı:
-----------------------------off hocam bu mesajını editle bence. Çünki tam bir bilgisizlik örneğini sergilemişsin.
Torrent dünyası sittin sene ölmez, çünki warez aleminin babası torrentdir. Siz bu indirme host sitelerindeki linkleri nasııl temin ediyor sanıyorsunuz?
Torrentin işlevini kısaca açıklıyayım.
Scene versiyonlarda internet alemine bir dosya düşmeden önce anons edilir. Anons edilen site http://www.orlydb.com/ adresidir.
Burda gördüğün her dosya anlık olarak güncellenir. Anons geldikten kısa bir süre sonra o dosyalar torrent sitelerinde belirmeye başlar.
Daha sonraki işlevde uploaderlar bu torrentleri indirerek, upload sitelerine yükler.
İşte bu süreç zarfında dosyaların yayılmasını sağlayan ilk süreç 1- torrent siteleri 2- upload siteleri.
Hala torrent ölmüş diyebiliyorsan daha birşey demiyorum sana.
-----------------------------+ olarak
@
2006
herşeyin kaynagı torrent i nasıl öldüreceksin hocam ?
1 dosyayı host tan silmek kolaydır bazı torrent dosyaları onbinlerce eş ile yükleniyor milyonlarca pc ye giriyor hepsini tek tek sen mi sildireceksin
hangi sitenin 2004 den beri kırılmayan linki var ? ama yıllarca hala aktif torrent dosyaları var
torrent ile ben hat hızımda download yapabiliyorum sen yapamıyorsan kendi sorunun ,torrent ölmez o geleceğin dosya paylaşım formatıdır
Holyzone bunu yazdı:
FileStorage işi gerçekten çok zor, allah kolaylık versin :)
-----------------------------malesef selim neler çektiğimizi bi sen bi ben bide benim kasa biliyor !-_-! -
ben cahilliğimden ötürü torrent de neymiş ıvır zıvır laflar ediyordum bir gün biri ban bu forum da sade ve kısa olarak "zamunda'yı denedinmi" dedi, dediği andan itibaren girdim zamundadan üyelik aldım(şansıma üyelik açıktı o zaman) hat hızımda indirdim o günden beri tam tersini söylüyorum upload siteleri de neymiş ıvır zıvır.Çok kral bir sistem ve nasıl torrent ölmüş diyorsunuz anlamadım :)
-
2006 bunu yazdı:
-----------------------------En kıytırık private tracker bile senin max hızını karşılar düzeyde..
Sistemin işleyişi farklı bi kere, sen bi web sitesinden 500kb/sn ile dosya çekerken ben 20 farklı adamdan 50kb/sn ile dosya çekebiliyorum..
Kaldı ki şu son zamanda indirdiğim torrentların çoğunun hızı 1.2mb/sn den aşağı inmiyo :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------duckload değilde, duckloadın sunucularını barındıran dc iptal durumda. sadece ducklad değil bir çok ufak tefek filehost bitti.
yinede free dostu duckloadu hep iyi hatırlıyacam.
yanlız 200 civarı sadece duckda bulunan filmim ve 12$ içerdeki param yandı bu yüzdende hep iyi andıktan sonra ardından sövecem.
aqmun ördeği
-----------------------------:D:D:D:D:D
-
Torrent ölmez. Torrentleech, scc yetiyor bana. Herşey var bunlarda :]