folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Duckload Yayın Hayatına Son Vermiş Durumdadır. Premium Hesap Sahiplerine Geçmiş Olsun.

Duckload Yayın Hayatına Son Vermiş Durumdadır. Premium Hesap Sahiplerine Geçmiş Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

tüh gitti. tam dün üye olmuştum. FS FSC US DL ws ws... upload işine girecedim. duckım benm. başka site önerisi olan iyi para veren tutulan neler var? bi de iyi indirilen forum bilen pmden yardımcı olabilir mi? ek gelir lazım. oku oku bitmedi okul...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2006
    2006's avatar
    Erkek

Torrent ölmüş bitmiş hala torrent diyenler var, ona sıkı ve katı yasaklama getiriyor avrupa ve amerikada, 1 gb lik dosyayı 1-2 saat de çekmek varken bunun için günlerce beklemek acaba kime mantıklı gelebilir?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

2006 bunu yazdı:
    -----------------------------

Torrent ölmüş bitmiş hala torrent diyenler var, ona sıkı ve katı yasaklama getiriyor avrupa ve amerikada, 1 gb lik dosyayı 1-2 saat de çekmek varken bunun için günlerce beklemek acaba kime mantıklı gelebilir?

İstedikleri kadar yasak getirmeye kalksınlar p2p, internet var olduğu sürece engellenemez.En basitinden yakın bir zaman içinde torrentte tracker olayı bitirilecek bunun yerine dht, peer exchance, dna gibi protokoller geliyor yani bütün upload siteleri kapatılabilir ama torrent asla engellenemez.

Hız konusuna gelince, şöyle bir olay var nasıl upload siteleriden premiumla dosyaları çok hızlı çekersiniz işte onun gibi torrent aleminde böle premium gibi sağlam siteler vardır.Ben bitgamerdan crysis ilk çıktığı an 1 seeder 360 leecher varken 1.4mb/sn indirdiğimi biliyorum ;).

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

FileStorage işi gerçekten çok zor, allah kolaylık versin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

2006 bunu yazdı:

off hocam bu mesajını editle bence. Çünki tam bir bilgisizlik örneğini sergilemişsin.

Torrent dünyası sittin sene ölmez, çünki warez aleminin babası torrentdir. Siz bu indirme host sitelerindeki linkleri nasııl temin ediyor sanıyorsunuz?

Torrentin işlevini kısaca açıklıyayım.

Scene versiyonlarda internet alemine bir dosya düşmeden önce anons edilir. Anons edilen site http://www.orlydb.com/ adresidir.

Burda gördüğün her dosya anlık olarak güncellenir. Anons geldikten kısa bir süre sonra o dosyalar torrent sitelerinde belirmeye başlar.

Daha sonraki işlevde uploaderlar bu torrentleri indirerek, upload sitelerine yükler.

İşte bu süreç zarfında dosyaların yayılmasını sağlayan ilk süreç 1- torrent siteleri 2- upload siteleri.

Hala torrent ölmüş diyebiliyorsan daha birşey demiyorum sana.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:

2006 bunu yazdı:

off hocam bu mesajını editle bence. Çünki tam bir bilgisizlik örneğini sergilemişsin.

Torrent dünyası sittin sene ölmez, çünki warez aleminin babası torrentdir. Siz bu indirme host sitelerindeki linkleri nasııl temin ediyor sanıyorsunuz?

Torrentin işlevini kısaca açıklıyayım.

Scene versiyonlarda internet alemine bir dosya düşmeden önce anons edilir. Anons edilen site http://www.orlydb.com/ adresidir.

Burda gördüğün her dosya anlık olarak güncellenir. Anons geldikten kısa bir süre sonra o dosyalar torrent sitelerinde belirmeye başlar.

Daha sonraki işlevde uploaderlar bu torrentleri indirerek, upload sitelerine yükler.

İşte bu süreç zarfında dosyaların yayılmasını sağlayan ilk süreç 1- torrent siteleri 2- upload siteleri.

Hala torrent ölmüş diyebiliyorsan daha birşey demiyorum sana.

+ olarak

@

2006

herşeyin kaynagı torrent i nasıl öldüreceksin hocam ?

1 dosyayı host tan silmek kolaydır bazı torrent dosyaları onbinlerce eş ile yükleniyor milyonlarca pc ye giriyor hepsini tek tek sen mi sildireceksin 

hangi sitenin 2004 den beri kırılmayan linki var ? ama yıllarca hala aktif torrent dosyaları var  

torrent ile ben hat hızımda download yapabiliyorum sen yapamıyorsan kendi sorunun ,torrent ölmez o geleceğin dosya paylaşım formatıdır 

Holyzone bunu yazdı:

FileStorage işi gerçekten çok zor, allah kolaylık versin :)

malesef selim neler çektiğimizi bi sen bi ben bide benim kasa biliyor !-_-!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ben cahilliğimden ötürü torrent de neymiş ıvır zıvır laflar ediyordum bir gün biri ban bu forum da sade ve kısa olarak "zamunda'yı denedinmi" dedi, dediği andan itibaren girdim zamundadan üyelik aldım(şansıma üyelik açıktı o zaman) hat hızımda indirdim o günden beri tam tersini söylüyorum upload siteleri de neymiş ıvır zıvır.Çok kral bir sistem ve nasıl torrent ölmüş diyorsunuz anlamadım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

2006 bunu yazdı:

En kıytırık private tracker bile senin max hızını karşılar düzeyde..

Sistemin işleyişi farklı bi kere, sen bi web sitesinden 500kb/sn  ile dosya çekerken ben 20 farklı adamdan 50kb/sn ile dosya çekebiliyorum..

Kaldı ki şu son zamanda indirdiğim torrentların çoğunun hızı 1.2mb/sn den aşağı inmiyo :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

duckload değilde, duckloadın sunucularını barındıran dc iptal durumda. sadece ducklad değil bir çok ufak tefek filehost bitti.

yinede free dostu duckloadu hep iyi hatırlıyacam.

yanlız 200 civarı sadece duckda bulunan filmim ve 12$ içerdeki param yandı bu yüzdende hep iyi andıktan sonra ardından sövecem.

aqmun ördeği

:D:D:D:D:D

since 2005 // tbt
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Torrent ölmez. Torrentleech, scc yetiyor bana. Herşey var bunlarda :]

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 7247 Toplam Mesaj: 41