Düetmatematik.Com [Yardım]
-
http://xn--detmatematik-dlb.com/
Bu siteye girince göreceğiniz gibi ders setleridir falan filan...
Lafı uzatmaya gerek yok hocalar bu sitedeki setler pahalıtüm setler yada sadece matematik seti lazım yardım eden olursa güzel olur teşekkürler ;)
bi arayın tarayın yaw :/
-
ben bu ve türevlerini çok aradım ama nette yok düşmemiş
-
hocam bilmiyorum ne dersiniz ama, parası ne kadarsa almak isteyen arkadaşlar armızda para toplayalım 50 şer lira gibisinden sonrada aramızda paylaşalım?
-
dersleri izleyin ondan sonra karar verin derim.. Matematik kişinin kendi çalışmasının çok önemli olduğu bir alan videolar izlendikten sonra illaki kişisel çalışma gerekecektir. İzledim öğrendim diye bir şey olabileceğini düşünmüyorum.. Ama şu bir gerçekki büyük emek verilmiş tebrikler..
HeYeT tarafından 02/Eyl/12 11:26 tarihinde düzenlenmiştir -
bende seti var pm atabilirsiniz nete düşmedi kolay kolay düşeceğini de sanmıyorum
edit: sadece kpss için var
sunyy2003 tarafından 02/Eyl/12 11:21 tarihinde düzenlenmiştir -
sunyy2003 bunu yazdı
bende seti var pm atabilirsiniz nete düşmedi kolay kolay düşeceğini de sanmıyorum
hocam teker teker upload etsene
istiyen mat istiyen tarihi indirsinmillette sana hayır duası etsin :))
not: bana matematik lazım
-
sunyy2003 bunu yazdı
hocam pm ye cevap vermiyorsun ki. benim konumda da aynısını söyledin fiyatta anlaştık sonra pm cevap atmadın
-
aliyk bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
hocam teker teker upload etsene
istiyen mat istiyen tarihi indirsinmillette sana hayır duası etsin :))
not: bana matematik lazım
Para karşılığında veriyor o mürit...
-
Çizik :)
-
işleri pm üzerinden yürütüp bokunu çıkartmayın !
-
para karşılığı verecek olan açık açık konuda belirtsinler...