Düğün Dernek - Bi Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Sinemacıyım.

film çıktığı günün ilk seansından beri mahfetti bizi.. 10 salonun 350-400 er kişilik olan 2 salonunda girdi vizyona. ertesi gün 3 salona çıktı. sonra 4 salon oldu. sonra 5 salonda full time gösterdik. şimdi yavaştan azalıyor izleyenler. ama ben bu kalabalığı bir tek cem yılmaz f.mentals gösterisinde - ve fetih 1453 te gördüm. .

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

Sinemacıyım.

film çıktığı günün ilk seansından beri mahfetti bizi.. 10 salonun 350-400 er kişilik olan 2 salonunda girdi vizyona. ertesi gün 3 salona çıktı. sonra 4 salon oldu. sonra 5 salonda full time gösterdik. şimdi yavaştan azalıyor izleyenler. ama ben bu kalabalığı bir tek cem yılmaz f.mentals gösterisinde - ve fetih 1453 te gördüm. .

işler güçler'den dolayı açlık vardı millette özlemişti 3lüyü

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Sinemacıyım.

iyi ya işte millet hobbit mobbit izleyeceğine düğün dernek izlesin, türk sineması kazansın

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abi adamlar Cem YILMAZ değil ki her ağzını açtıkların da güldürsünler. Bu kadroda ki oyuncuların çektiği filmlere insanlar iyi veya kötü der kimisi güler kimisi gülmez. Ama sen tutup da yok arkadaş siz kime gülüyorsunuz diyorsunuz ya, Türkiye' de komedi sektörün de adam var sanki. Bizimkiler anca dizi yapsınlar.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

Palarider ben ve birkac arkadas 3gun farkli farkli sinemalarda film de yer bulamadik arkadas kotu flim olsa o kadar insan 2ser kez izlermi ama o 2 kez izleyenler yuzunden biz izleyemedik ona uyuz oldum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Isteyen guler isteyen gulmez niye dert oldu bu kadar? Film komik degildi o kadar 1-2 yeri gulunebilecek yerdi. Digerleri surekli kufurle guldurmeye calismalar falan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

komik olup olmaması göreceli bi kavram, tıpkı güzel ve çirkin gibi. ama bu kadar insan sinema salonlarını dolduruyorsa, bazılarına bi kere izlemek yeterli olmuyorsa adamlar gerçekten bişiler başarmış demektir nokta net.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    LynXMaSTeR bunu yazdı

komik olup olmaması göreceli bi kavram, tıpkı güzel ve çirkin gibi. ama bu kadar insan sinema salonlarını dolduruyorsa, bazılarına bi kere izlemek yeterli olmuyorsa adamlar gerçekten bişiler başarmış demektir nokta net.

akp de yuzde elli oyla gelmisti iktidara :) herkesin iyi demesi onun iyi oldugunu gostermiyor maalesef

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

akp de yuzde elli oyla gelmisti iktidara :) herkesin iyi demesi onun iyi oldugunu gostermiyor maalesef

Akp yi gram sevmem ama bu konuya da siyasetten birseyler karistirmayalim hocam ya. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Akp yi gram sevmem ama bu konuya da siyasetten birseyler karistirmayalim hocam ya. 

sinemadan akp ye nasıl bir bağlantıdır bu ya hu ?

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 10730 Toplam Mesaj: 47