Düğün Dernek - Bi Yardım
-
Sinemacıyım.
film çıktığı günün ilk seansından beri mahfetti bizi.. 10 salonun 350-400 er kişilik olan 2 salonunda girdi vizyona. ertesi gün 3 salona çıktı. sonra 4 salon oldu. sonra 5 salonda full time gösterdik. şimdi yavaştan azalıyor izleyenler. ama ben bu kalabalığı bir tek cem yılmaz f.mentals gösterisinde - ve fetih 1453 te gördüm. .
-
myblackworldweb bunu yazdı
Sinemacıyım.
film çıktığı günün ilk seansından beri mahfetti bizi.. 10 salonun 350-400 er kişilik olan 2 salonunda girdi vizyona. ertesi gün 3 salona çıktı. sonra 4 salon oldu. sonra 5 salonda full time gösterdik. şimdi yavaştan azalıyor izleyenler. ama ben bu kalabalığı bir tek cem yılmaz f.mentals gösterisinde - ve fetih 1453 te gördüm. .
işler güçler'den dolayı açlık vardı millette özlemişti 3lüyü
-
myblackworldweb bunu yazdı
Sinemacıyım.
iyi ya işte millet hobbit mobbit izleyeceğine düğün dernek izlesin, türk sineması kazansın
-
Abi adamlar Cem YILMAZ değil ki her ağzını açtıkların da güldürsünler. Bu kadroda ki oyuncuların çektiği filmlere insanlar iyi veya kötü der kimisi güler kimisi gülmez. Ama sen tutup da yok arkadaş siz kime gülüyorsunuz diyorsunuz ya, Türkiye' de komedi sektörün de adam var sanki. Bizimkiler anca dizi yapsınlar.
-
Palarider ben ve birkac arkadas 3gun farkli farkli sinemalarda film de yer bulamadik arkadas kotu flim olsa o kadar insan 2ser kez izlermi ama o 2 kez izleyenler yuzunden biz izleyemedik ona uyuz oldum :)
-
Isteyen guler isteyen gulmez niye dert oldu bu kadar? Film komik degildi o kadar 1-2 yeri gulunebilecek yerdi. Digerleri surekli kufurle guldurmeye calismalar falan.
-
komik olup olmaması göreceli bi kavram, tıpkı güzel ve çirkin gibi. ama bu kadar insan sinema salonlarını dolduruyorsa, bazılarına bi kere izlemek yeterli olmuyorsa adamlar gerçekten bişiler başarmış demektir nokta net.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
komik olup olmaması göreceli bi kavram, tıpkı güzel ve çirkin gibi. ama bu kadar insan sinema salonlarını dolduruyorsa, bazılarına bi kere izlemek yeterli olmuyorsa adamlar gerçekten bişiler başarmış demektir nokta net.
akp de yuzde elli oyla gelmisti iktidara :) herkesin iyi demesi onun iyi oldugunu gostermiyor maalesef
-
ETRoot bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
akp de yuzde elli oyla gelmisti iktidara :) herkesin iyi demesi onun iyi oldugunu gostermiyor maalesef
Akp yi gram sevmem ama bu konuya da siyasetten birseyler karistirmayalim hocam ya.
-
myblackworldweb bunu yazdıETRoot bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Akp yi gram sevmem ama bu konuya da siyasetten birseyler karistirmayalim hocam ya.
sinemadan akp ye nasıl bir bağlantıdır bu ya hu ?