Düğünde Şaka Yapacak Olsaydınız?
-
hoca eğer arkadaşınız iddaa at yarışı vb. oynayan biriyse yeni oynanmışveya eski bi kuponu takı olarak takın :)
-
aksata bunu yazdı:
-----------------------------
yabancılar:Şaka konusunda başkasına zarar vermişsin gibi yapar. Yani şakalanan kişi yanlışlıkla camı kırar. Halbuki bu sadece bir oyundu.Şakalananın bir suçu yoktu. Camı bilerek kırdırtırlar.
Örneğin geçen yabancıların şaka prograamını izliyordum bir tane tekerlekli sandalye ve yürüyebilen sağlam yaşlı neneyi oturtuyorlar sandalyenin tekerinin bir kısmına demir lehimliyorlar 2 metre gittikten sonra tekerlekli sandalyenin sol tekeri duruyor. 2 metre sonryada masa koyuyorlar. Masada bardaklarla üst üste koyulmuş kocaman bir şaheserle uraşıyor o sırada adam. Yaşlı teyze yardım istiyor.Şakazede tekerlekli sandalyeyi götürürken 2 metre snra sol teker takılıyor.tekerleklisandalye soldaki masaya çarpıyor.Bütün bardaklar kkırılıyor.Şakazede kendinin suçu olduğunu sanıyor.Yüz ifadesi fln manyak:) sonrasında hemen şaka olduğu söyleniyor.
Türklerin şaka anlayışı: Adamı yolda çevirip yapmadıkları kalmıyor. Şakazedeyi deliye çeviriyorlar Böyle şakalar yabancı ülkede olsa aynen mahkeme ve sonuç: kazanır.
lafın özü: Şaka yaparken kişiye sözle veya fizikle zarar vermeyin. Onların size zarar vermesini sağlayın.Sonunda şaka olduğunu anladıklarında hem eğlenceli hemde kırıcı olmaz
-----------------------------bizim memlekette adamın mercedesini sarıyo boyayan var :D
-
Takı toreninde 4-5 emziği birbirine bağlayın damadın boynuna asın:D
-
gelini kaçırın.ama gelininde sakadan haberi olsun
veya olmasın :)
-
yok gelin arabasına dinamit koyun.
-
HoLyCat bunu yazdı:
klasik bir Saka bitane bayan bulun tam nikah kıyıldıgı zaman gelsin ortalıgı karistirsin ben onun sevgilisiyim Falan filan :)
-----------------------------arkadaş düyün nasıl iptal ederiz sormuyor :))
-
Sencer bunu yazdı:
Orkestraya ya da halay pistine molotof at kökten hallet işi amk.Nefret ediyorum düğünlerden.