Düğüne Polis Baskını Dehşet Bişey :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merdini
    Merdini's avatar
    Erkek

Yanlışş o ne ole  kahramanlarmış gıbı miletin içinde  dalıyorlar adamaa:)))

bı şeye  yarıyoruzz demenız için düğündenn once   yakalasaydınız  2 senedir yakalamadınız :D demekkı evlenmeseydi  hiç yakalamazdınız 

İmza Tine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

burada şimdi gelip de hırsız adamı savunmayın bize, her durumda haksız duruma düşersiniz. bu adam her türlü aşağılık muameleyi hakediyor.

size söylüyorum adamı savunan kişiler,  bu adam babanızın son model aldığı arabayı bir gece götürse acaba durumunuz ne olurdu ama şunu biliyorumki değil adamın düğününde, en önemli bir durumunda bile adamın kafasına sopayı geçirirdiniz.

Öyle yok düğünü bekleyelim falanla olmaz bu işler.

DEDİĞİM GİBİ BU ADAM EN AŞAĞILIK MUAMELEYİ HAKEDİYOR 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Polislerin taktığı kelepçe iyi bir takı olmuş kendisine =) Yakışmış :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

belki adam çok kötü şeyler yaptı beyler nerden biliyorsunuz :D

belki hak etti ? yerinde bir davranıştır düğün müğün dinlememişler çokda iyi etmişler.

tabiki böyle bir olayda olmasıda istenmezdi özellikle gelinin yerinde olmayı kimse istemezdi heralde :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

polisten damada bir adet mke yapımı kelepçe:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ekipler sanki usame bin ladiini göz altına alıyo kafasına makinalıyı dayadı herif xD

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------
    PaLmiTe bunu yazdı:
    ßy_c4sh bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

Biraz daha insancıl davranabilirlerdi. Adamın kaçma gibi bir şansı yok zaten.

----------------------------

Türk polisi insanmı da , insancıl davransın.

sana yazıcak cok kelime bulurdumda gayet insancıl oldugun için seninle aynı konumu paylaşmak gururuma dokunuyor

bende sana yazıcak çok kelime bulurdumda , emin ol benim yerimde olsan böyle konuşmazdın. Benimde polisleri savunmanız gururuma dokunuyor.

Benim hırsızları savunduğumda yok bu arada, nerde ne kadar hırsız varsa allah onları bildiği gibi yapsın.

rappermcs

sana gelince, benim yaşım profilimde yazıyor. Hayatımın en güzel yaşlarında Türk polisleri yüzünden cezaevinde yattım. Suçum neydi biliyomusun. Hakkımı savunmak,bana küfür edemezzsin demek. Hırsızlık dolandırıcılık gasp yapmadım. Beni neden cezaevine attırdılar. Sevmiyorum polisleri,ömrümün sonuna kadarda sevmicem. Onları koruyanıda sevmicem.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    polisten daha önce kacmis üstelik birde catismaya girmis..:) bu adama daha nasil baskin yapsinlar ki.. kaldi adamin üzerine silah filan vardi sanirim. birde adamlari var yani salonda.. üstüne dügün yaptigi haberini alir almaz gelmisler:) her insanin icinden cürük ciktigi gibi polislerimizdende cikabilir. rüsver veren. haksiz yere adam suclayan. gereksiz yere artislik yapan olabilir.. ama bunu Türk polisleri diye hepsini genelleme yapmak. gercekten isini yapanlari zan altinda birakmaktan baska birsey degildir...  yani benim hakkimi bir kac kisi yedi.. bende bunlarin alayinin hakkini yerim demene benzemis kardes..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bende en başta o kadarda değil fln demiştim ama,

şerefsiz 16 ayrı hırsızlıktan yakalanmış,

geçen ay yapılan bir baskında polisle catışıp kacmış

polislere, yakalanan arkadaşları ile beni yakalayamazsınız die haber yollamış :D 

Gelin arabasıda calıntıymış :D 

ii yapmışlar :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Şeriata göre kolunu kesmek lazım :D az bile bu şerefsiz herife ki gerçekten suçu kanıtlanmıssa fikmediklerine dua etsin oğlan çocuğu:D :D :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 4788 Toplam Mesaj: 32