Dükkana Güvenlik Kamerası Taktırma - Sizce Fiyatlar Nasıl ?
-

Adam bu fiyatı biçti.Sizce nasıl bu fiyatlar ? Pek piyasadan anlamıyorum.Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
-
çinli kardeşlerle konuştunmu ? kendin bağlayacaksan monitör hariç hepsini alabilirsin
edit: araştırdım hocam bunun yarı fiyatına daha iyisini getirte bilirsin ama komple set büyük olduğu için özel kargolarla geliyor oda gümrük vergisinden ziyate hava parasını çok alıyorlar
parça parça seti sipariş edip getirtebilirsin en kötü ihtimal %20 + 1tl vergisini verirsin postacıya biter gider :)
DJ_Alper tarafından 02/Eki/13 09:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Adam ayakta mikecek o monitör fiyatı ne öyle KDV dahil değil diyor birde. 500gb hdd de pahalı bunları kendin alabilirsen kendin al.
-
Adaptöre 30 $ mı yazmış o ben mi yanlış okudum amk :D
auhuauhua bnc'lere bak :Adaklsdşaişlsd:D
-
gogıl da gordum bi bak
-
Sahibindendeki ilanlara bi bak hocam yarı fiyatına var. Bide 3 kamera için 8 kanallı cihaza ne gerek var 4 kanal iş görür. Fiyatlar çok uçuk :(
-
hacı sana özel fiyat
4 lü monitorlu kayıt cıhazı 137$
30$ adeti
32$ adeti 2 tane 64 $
12v adeti 8.5$ 3 adet 25.5$kablo fiyatları aynı
hdd sata olucak teknosa yada vatandan alına bilir 500gb yeter ama 1tb 80$ falandı sanırım
volkan tarafından 02/Eki/13 11:22 tarihinde düzenlenmiştir
2 yıl evgoelektronik garantisi ile :) -
sanirim haklisiniz ben bide perpa ya bakayim.
-
Bende binaya yaptırım diyorum bu sistem nasıl,
-
robinson 1 ci ilandaki kameralardan uzak dur 2 ci ilandaki daha iyi
citizen hacı perpada verdiğim fiyatların altında bulman zor -
bence boyle ugrasacagına gıt prof bırını bul fiyatlarda marka model yazmıyor
-arkadasın bırı kufur etms neye dayanarak etmıs bılmıyom http://www.opax.com/urun/10536-dvr-kayit-cihazlari-3604sw-4-kanal-fulld1-real-time-dijital-kayit-cihazi.html bu cıhaz senın verdigin fiyatlara geliyo..
onun dısından arkadasın bırı balıtech fıyatlarını vermıs kameraları assagılayarak http://www.cenova.com.tr/
bı gırsın bakalım bakalım kameraların markasına
en ısyerınden bahsedıyon hocam evın etrafında gezenlerı korkutmak ıstıyosan gıt al balıtech ama ısyerını guvebılecegın bır sıstem kurdur
ama bu adama kurdurma adam bnclerı dc jackları fıyat lıstesıne eklemıs urunlerın modellerı bellı degıl bı arkadasta monıtore yorum yapmıs samsung 150 dolardan pahalı monutoru yok herhalde sadece onun bıdıgı 80 dolarlık modelı satıyor malum
genede tercıh meselesı ama bulundugun mevkıyı soylersen ona gore bazı tavsıyerlerde bulunubılırım
dukkan ne dukkanı boyutları ney yapısı nasıl gunesı gorme seklı nedır kac gırıs cıkıs var bunlar hep onemlı
bu arada 420 tvl kameradan bı cacık olmaz