folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dükkana Güvenlik Kamerası Taktırma - Sizce Fiyatlar Nasıl ?

Dükkana Güvenlik Kamerası Taktırma - Sizce Fiyatlar Nasıl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adam bu fiyatı biçti.Sizce nasıl bu fiyatlar ? Pek piyasadan anlamıyorum.Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çinli kardeşlerle konuştunmu ? kendin bağlayacaksan monitör hariç hepsini alabilirsin

edit: araştırdım hocam bunun yarı fiyatına daha iyisini getirte bilirsin ama komple set büyük olduğu için özel kargolarla geliyor oda gümrük vergisinden ziyate hava parasını çok alıyorlar

parça parça seti sipariş edip getirtebilirsin en kötü ihtimal %20 + 1tl vergisini verirsin postacıya biter gider :)

DJ_Alper tarafından 02/Eki/13 09:23 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Adam ayakta mikecek o monitör  fiyatı ne öyle KDV dahil değil diyor birde. 500gb  hdd de pahalı bunları kendin alabilirsen kendin al.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Adaptöre 30 $ mı yazmış o ben mi yanlış okudum amk :D

auhuauhua bnc'lere bak :Adaklsdşaişlsd:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

http://www.minelbilisim.com

gogıl da gordum bi bak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Sahibindendeki ilanlara bi bak hocam yarı fiyatına var.  Bide 3 kamera için 8 kanallı cihaza ne gerek var 4 kanal iş görür. Fiyatlar çok uçuk :(

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

hacı sana özel fiyat 

4 lü monitorlu kayıt cıhazı 137$

30$ adeti

32$ adeti 2 tane 64 $

12v   adeti 8.5$  3 adet 25.5$

kablo fiyatları aynı 

hdd sata olucak  teknosa  yada vatandan alına bilir 500gb yeter ama 1tb 80$ falandı sanırım
    2 yıl evgoelektronik garantisi ile :)

volkan tarafından 02/Eki/13 11:22 tarihinde düzenlenmiştir

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

sanirim haklisiniz ben bide perpa ya bakayim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bende binaya yaptırım diyorum bu sistem nasıl,

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-4-lu-gece-goruslu-kamera-sistemi-bilgi-elektronikten-133568665/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-gece-goruslu-4-adet-kamera-pluskayit-cihazi-plusharddisk-pluskablo-plusfull-sett-139392691/detay

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

robinson 1 ci ilandaki kameralardan uzak dur 2 ci ilandaki daha iyi 
    citizen hacı perpada verdiğim fiyatların altında bulman zor 

onekine?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

bence boyle ugrasacagına gıt prof bırını bul fiyatlarda marka model yazmıyor 

-arkadasın bırı kufur etms neye dayanarak etmıs bılmıyom http://www.opax.com/urun/10536-dvr-kayit-cihazlari-3604sw-4-kanal-fulld1-real-time-dijital-kayit-cihazi.html bu cıhaz senın verdigin fiyatlara geliyo..

onun dısından arkadasın bırı balıtech fıyatlarını vermıs kameraları assagılayarak http://www.cenova.com.tr/

bı gırsın bakalım bakalım kameraların markasına

en ısyerınden bahsedıyon hocam evın etrafında gezenlerı korkutmak ıstıyosan gıt al balıtech ama ısyerını guvebılecegın bır sıstem kurdur

ama bu adama kurdurma adam bnclerı dc jackları fıyat lıstesıne eklemıs urunlerın modellerı bellı degıl bı arkadasta monıtore yorum yapmıs samsung 150 dolardan pahalı monutoru yok herhalde sadece onun bıdıgı 80 dolarlık modelı satıyor malum

genede tercıh meselesı ama bulundugun mevkıyı soylersen ona gore bazı tavsıyerlerde bulunubılırım

dukkan ne dukkanı boyutları ney yapısı nasıl gunesı gorme seklı nedır kac gırıs cıkıs var bunlar hep onemlı 

bu arada 420 tvl kameradan bı cacık olmaz 

Toplam Hit: 1754 Toplam Mesaj: 13