Dükkanın Önünü Kapatan Otobüs Bekleyenlere Ne Yapabilirim
-
al iki tane bayraklı duba kendi reklamınıda bastır çeksinlerde göreyim bi daha hem reklam hem çözüm :)
şekil 1.a :)
-
Bayraklı duba koysam kapının önüne yine gelirler. Kapının sağına soluna koysam hem bayrak vitrini yine kapatır adamlar da yine o aradaki kapının önüne gelip dikilir.
Akbil, su falan koysam 2 dükkan yanda kuruyemiş var o varken benim koymam doğru olmaz herkes kendi işini yapsın.
Poet:
Adam dükkan girişini kapatıyor diyorum dışarıdan gelen 2-3 kişiyi geçip gelmek zorunda, içeri giren de çıkarken 2-3 kişiyi sağa sola itip çıkmak zorunda. Bunların yaptığı ayılık. Dükkanın önünde dur da giriş kapısını da kapatma insanlar girip çıkıyor. Genel olarak düşüncesiz bir millet olduğumuz için normal karşılamak lazım. Ayrıca "Dükkanda işi olan,alışveriş yapacak olan zaten gelir,dükkanın önü kalabalık ben girmeyeyim demez" diyorsun ama kaç kişi dükkanı kapalı sandık az kalsın gidiyorduk dedi.
-

-
girişin bi fotoğrafını çeksene bakalım
-
DevilKingtr bunu yazdı
hayrına birde su sebili koy soğuk içsinler hiçmi ölmüşün yok amk
Koysam koyarım da ölmüş için değil dirinin ölüye hiçbir faydası yok.
-
Hocam insani kacirtmanin yolu yine insandan gecer.
Tut bir eleman 1-2 ay gelene gecene illada birseyler satmaya calissin.
Gelene gecene yapissin... Buyrun gecin , buyrun alin v.s..
Kafalarini utule bak gor geliyorlar mi ...
-
S.A Bugün o civardaydım müridin dükkanın yerini tahmin ediyorum kaldı ki yarında oralardayım deneyimleri dayanarak diyorum ki :) o durak oradan gitmedikçe mürid bu çileyi çeker gibi geliyor bana :)
-
üstüne piston aşağı indi yaz.
-
dhmm bunu yazdı
Hocam insani kacirtmanin yolu yine insandan gecer.
Tut bir eleman 1-2 ay gelene gecene illada birseyler satmaya calissin.
Gelene gecene yapissin... Buyrun gecin , buyrun alin v.s..
Kafalarini utule bak gor geliyorlar mi ...
bence mantıklı artık milleti bıktırsın :D sürekli bişeyler satsın :D 1 2 güne durağı öteye taşırlar
-
para verceksen ben hallederim :D