Duman"In Albümdışı Şarkısı !
-
Saygıdeğer pek muhterem mürid kardeşlerim duman isimli psikopatı olduğum grubun '' Çokta Umrumda '' isimli bir kayıtdışı çalışması var gören duyan varsa bana gönderebilir mi?
-
Yokmudur bir gören duyan sahip olan ?
-
bende mrk ettim şimdi . Elinde olan varsa paylaşırsa seviniriz
-
hocam pinhani'yle beraber söylüyo sanırım. bişey indiriyom şimdi az sonra rapid'e atarım
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam pinhani'yle beraber söylüyo sanırım. bişey indiriyom şimdi az sonra rapid'e atarım
-----------------------------sözleri şu şekildemi '' bana bugün uzaksın, çokta umrumda '' gibi bişi olması lazım
-
bugün uzaksın bana diye başlıyo :D . bu arada manyak bi şarkı. ayrılan sevgilisine lanet etmek isteyen herkese tavsiye ederim.
şarkıyı atıyom şimdi. az bekle
edit:
http://rapidshare.com/files/83767788/pinhani___duman_-_cokda_umrumda.mp3
sömürün (:
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------bugün uzaksın bana diye başlıyo :D . bu arada manyak bi şarkı. ayrılan sevgilisine lanet etmek isteyen herkese tavsiye ederim.
şarkıyı atıyom şimdi. az bekle
-----------------------------inşalah o şarkıdır
-
Kayıttaki adamın sesi kaan'a benziyor ama bu duman değil! Duman'ı kullanarak yapılmış bir şarkı.
-
yahu araştırıorum araştırıorum bi türlü bulamıyorum bunun duman mı söylüyor pinhani mi düet mi yoksa başka biri mi?
-
madem o kadar duman hayranısın. ona nasıl ulaşacağını bilirsin. sor bu sen misin diye. değilsende senin söylediğini gönder bana de. yada yeni bi kayıt çeksin :|
-
ajan1111 bunu yazdı:
madem o kadar duman hayranısın. ona nasıl ulaşacağını bilirsin. sor bu sen misin diye. değilsende senin söylediğini gönder bana de. yada yeni bi kayıt çeksin :|
Bunu düşünürken yardım aldın mı?