Dumurlar Alemindeyim-University Of Allah
-
1. Sınıf 2. Dönem Ders Kodu
Ders İsmi
1.2.1
Halk İle İlişkiler 1.2.2
1.2.3
1.2.4
1.2.5
1.2.6
1.2.7
1.2.8
1.2.9
1.2.10
1.2.11Osmanli Tarihi (Seçmeli) 1.2.12
1.2.13Fıkıh 1.2.14
Şaka mı lan bu ?
-
Şakası bilem kötü diye düşünüyorsam, gerçek olması kim bilir ne kadar kötü :|
-
karatahta böyle bir siteyi duydun gördün anladıkta nie rant saglıyorsun adamlara şimdi yarın öbürgün biri çıkacak böle böle bi site var hacklermisiniz die forumlarda yazacak ve bölece bu adamın hiti artacak böle bişey gördünüzse çizgi çekin anlayışınıza ters olabilir ama rant saglamamış olursunuz en azından
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
karatahta böyle bir siteyi duydun gördün anladıkta nie rant saglıyorsun adamlara şimdi yarın öbürgün biri çıkacak böle böle bi site var hacklermisiniz die forumlarda yazacak ve bölece bu adamın hiti artacak böle bişey gördünüzse çizgi çekin anlayışınıza ters olabilir ama rant saglamamış olursunuz en azından
-----------------------------azrail hocam bu yönden düşünmemiştim,merakıma yenik düştüm,iletişim adresi falan vermemişler,nerdedir,nasıl bir yerdir burası diye bilen müridler var mı
diye bir yoklayayım dedim..Nasıl bu kadar sapkınlık içerisinde olabiliyor bu insanlar hayret yahu..Allah'ın Üniversitesi yazmış utanmadan..
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------hocam bi kıyamat alametide budur artık
insanların yoldan çıkmaları
onun bunun ben mehdiyim allah tarafından gönderildim demesi töbe töbe
adam ben isayım sur geldim dedi buda kıyamat alameti
yakında biri çıkar ben deccalım diye hiç şaşmayın
kıyamet kopuyor galiba yavaş yavaş
yarabbi sen tahribat.com müridlerini koru ümmeti muhammedi yolsuzlarla yüzleştirme yarabbi
amin .
-----------------------------ben deccalım =)
-
Kurucusu ve Rektörü
EFENDİ HAZRETLERİ İSKENDER ALİ MİHR
Eşref Rumi Hazretleri'nin bir işareti ile 29.11.1933 tarihinde ailenin üçüncü ve tek erkek evladı olarak İznik'te dünyaya gelmiştir. Bozoklu Han'dan başlayan Gazi Evronos Beyle devam eden soy kütüğüne sahiptir. Şeriftir. Evli ve iki çocuk babasıdır.Öğretim Görevlileri
Efendi Hazretleri İskender Ali Mihr
:))))))))))))))))))))))))))))))))9
-
bu kadar saçma şeymi olur adamların yaptığı şeye bak bea yazık
-
Fiyatları nasıl acaba, uygunsa seneye düşünebilirim :)
-
diplomanda peygamber yazar artık mezun olunca, gider cebrailin yanında da master yaparsın :P
-
Abi bu adam yani İskender Evronosoğlu Denizli'li.Bilen arkadaşlar bilir adam Denizli'de resmen tarikat kurmuş.