Dün, Ankarada Yaşanan Bir Trafik Kazası [ Resimli]
-

Arkadaşlar dün istanbul yolunda hava hastanesinin orda o dar yolda bir kaza olmuş, ben otobüsteydim trafik durma aşamasına geldi çok yavaş ilerledik 15-20 dk. sonra geldik baktıkki kaza olmuş :S Babasını trafikte kaybeden biri olarak çok etkilendim anasını satim. trafikteyken lütfen bir parça daha dikkat arkadaşlar..
-
Manyak bi dayımın oğlu var habire kırılan araba aç diyor,resimler için teşekkürler,google da resim kalmamıştı.Bu arada başın sağolsun
-
kim kime nasil vurmuş bellisiz. Trafik Canavari olmayalim. Bunu diyen ben dolmuşcuyum yani:) olmayin
-
Arkadaşım bura zırhlı birlikleri geçtikten sonraki askeri lojmanların orası mı :|
-
cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşım bura zırhlı birlikleri geçtikten sonraki askeri lojmanların orası mı :|
-----------------------------evet aynen öyle :( bakanlıklara giderken otobüsün içinden çektim resimleri.
-
:| İy girmişler valla birbirlerine
Edit: Ölü falan yoktur umarım
-
Yazık.. Teknoloji gelişiyor insanlarımız daha fazla ölüyor..
-
ilk çektiğim resme dikkatli bakarsanız(motosikletin arkasında kalmış) ağır yaralı bir kız çocugunu ambulansa taşıyorlar :S
-
Allah'ım sen koru..
-
nere burası ist. yolumu bana etimesgut gibi geldi
-
Bende dün kızılaya gittim 511 le demek ki erken olmus kaza ben 17:00 sıralarında otobüste uyukluyordum :)
Toplam Hit: 3583 Toplam Mesaj: 14