Dün Öğlenden Bu Yana Durmadan Çok Şiddetli Hıçkırıyorum ..
-
Arkadaşlar dün öğlenden bu yana cok siddetli hıçkırıyorum alkol tuketmiyorum ama . o kadar siddetliki gece 3 ten 5 bucuga kadar uyuyabildim ve her hıçkırdıgımda vucudum zıplıyo limon yedim sirke içtim bir poset içinde nefes aldım nefesimi tuttum bi cok sey yabtım artık bogazım acımaya basladı okula bile gidemem bu sekilde hık hık hık ve cok siddetli..ne yababilirim ya cok sinirlerim bozuk, ya geçmezse... =(
-
nefesini tut geçiriyodu bu teknik 30 saniye felan tut amuda kalk olmassa birisi seni korkutsa aslında geçerde :D
-
Pislikten olur;
Ağız için temizlik spreyleri al kullan ardından ılık su iç yudum yudum geçer,
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
nefesini tut geçiriyodu bu teknik 30 saniye felan tut amuda kalk olmassa birisi seni korkutsa aslında geçerde :D
-----------------------------
etkili olmuyo kardeş ya .. -
bi bardak suyu çok sayıda yudumla iç küçük küçük aralıksız
-
Hacım sigara filan içiosan az bi bırak. Nefes darlığı filan olabilir :/ Bi doktora gözük istersen
-
Üstad hıçkırık tuttumu biri beni korkutuyor o zaman geçiyor.
-
aynı şey benim başıma da gelmişti hıçkırınca ciğerlerim ağzıma geliyordu sanki. aşırı şiddetli hıçkırıyordum. sonra babama söyledim belki nazar değmiş olabilir dedi, dua okudu birgün sonramıydı neydi kendiliğinden geçmişti. tıbbi olarak nedeni nedir bilmiyorum ama. geçmiş olsun kardeş korkma bir süre sonra geçer.
-
Valla birkaç kez uzun hıçkırık benim de başıma gelmişti... Bazen kusmak iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam ... Çok geçmiş olsun ... sıkıntısını yaşadığımdan biliyorum... Bir mide ya da sinir doktoruna görün...
-
2 şişe maden suyu dik
geğir geçer
-
limonu al 2 ye böl yarısını direk ağzına sık yutkunmadan gitsin