Dün Şopengazi Barınağındaydık... Herkes Bi Baksın Lütfen.
-
Dün Şopengazi barınağındaydık . Çok iyi ablalarım ve abilerimle tanıstım . Köpüşlerin karınlarını doyurduk onları sevdik. Sevgiye o kadar muhtaçlarki :(. Kafeslerin içinde onlarca terrier , rott kırmaları , Pitbullar , dobermanlar onlarca cins köpek. Kiminin ayağı yok . kimi uyuz olmuş. Kimi parazitten karınları davul gibi olmuş. Lütfen sadece eğlence için harcadığınz paradan ufak bir tutar bu köpüşlere gönderin karınları doysun. Daha iyi bakılabilsinler. Tamamen gönüllüler tarafından ayakta tutulan bir barınak .
Hesap bilgileri
Hesap Adı: DOĞAYI HAYVANLARI KORUMA VE YAŞATMA DERNEĞİ
İŞ BANKASI - GAZİEMİR ŞUBESİ
Hesap No: 047 09 79
Şube Kodu: 3443
İBAN No: TR460006400000134430470979
Mama için
http://www.temizmama.com/urunler.asp?urun_detay_id=18
Kennel Yetişkin Köpek Maması - Dog Adult
1 yaşını geçmiş erişkin köpekler için hazırlanmıştır.
Kalite ile ekonomik fiyatın bir araya getirildiği Kennel, besin değeri yüksek hammaddeler ile hazırlanmıştır. Yüksek miktarda mama tüketen ve dostlarına değer veren hayvanseverler için ideal köpek mamasıdır.
Paketi Temizlenmiş Fiyatı Eski Fiyati
15,0 Kg. 27,95 Tl
Gayet uygun bi tutar.
Yardımlarınızı köpüşlerden esirgemeyin lütfen .Web sitemiz.
http://www.dohayder.org/
-
up...
-
perşembe gidelim izmire donuyorum bu gece yada yarın
Sana ulaşmak mümkün değil bu arada b3
-
aLman hocam o kennel köpek maması ile köpekleri besleyeceğine git ev yemeği getir götür daha iyi! ayrıca kesinlikle ama kesinlikle bir hayvan barınağına para vermem! genel olarak veterinerler orada köpekleri kısırlaştırıyor ama sonrasında hiçbir şey yok bakım yok vs. hiçbişi yok. o kadar para geliyor ama gelenlerin hepsi cebe gidiyor.
konunu baltalamak gibi olmasın hacı ama para yardımında bulunana kadar haftada bir günü ayırmak bence yapılabilecek en büyük yardım...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
aLman hocam o kennel köpek maması ile köpekleri besleyeceğine git ev yemeği getir götür daha iyi! ayrıca kesinlikle ama kesinlikle bir hayvan barınağına para vermem! genel olarak veterinerler orada köpekleri kısırlaştırıyor ama sonrasında hiçbir şey yok bakım yok vs. hiçbişi yok. o kadar para geliyor ama gelenlerin hepsi cebe gidiyor.
konunu baltalamak gibi olmasın hacı ama para yardımında bulunana kadar haftada bir günü ayırmak bence yapılabilecek en büyük yardım...
-----------------------------Cebe filan gittiği birşey yok hocam . Veterinerimiz uyuzlu , Sakat , yaralı , enfeksiyonu olan bir çok köpeği kurtarıyor . Dohayder olarak izmirde şopen barınağına oldukça katkıda bulunuluyor . Cebimize bişi inmesi için değil. 3000 tane köpüşe Mama, Tedavi ve sahiplendirme yapıyoruz. Bir gün yolun düşerse İzmir Menderesteki barınağa gelirsem gözlerinle görürsün olanları.
-
aLman bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------Cebe filan gittiği birşey yok hocam . Veterinerimiz uyuzlu , Sakat , yaralı , enfeksiyonu olan bir çok köpeği kurtarıyor . Dohayder olarak izmirde şopen barınağına oldukça katkıda bulunuluyor . Cebimize bişi inmesi için değil. 3000 tane köpüşe Mama, Tedavi ve sahiplendirme yapıyoruz. Bir gün yolun düşerse İzmir Menderesteki barınağa gelirsem gözlerinle görürsün olanları.
-----------------------------hoca dikkat ettiysen barınağa para vermem dedim. barınakta biri üç gösterip çatır çatır yiorlar sen rahatına bak. bir kısırlaştırma için harcanan ameliyat ipliğini duysan dudakların ucuklar ;) kennel köpek mamasının içeriğinden haberin var mı hocam? o mamayla sağlam köpeği hasta edersiniz... ha 3000 köpeğe nasıl mama yetiştirilebilir ki diyeceksin haklısın. ancak daha önce de dediğim gibi o mamayı yedireceğine git evdeki artıkları yedir emin ol daha ii bir besleme yapmış olursun.
-
crafty bunu yazdı:
aLman bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hoca dikkat ettiysen barınağa para vermem dedim. barınakta biri üç gösterip çatır çatır yiorlar sen rahatına bak. bir kısırlaştırma için harcanan ameliyat ipliğini duysan dudakların ucuklar ;) kennel köpek mamasının içeriğinden haberin var mı hocam? o mamayla sağlam köpeği hasta edersiniz... ha 3000 köpeğe nasıl mama yetiştirilebilir ki diyeceksin haklısın. ancak daha önce de dediğim gibi o mamayı yedireceğine git evdeki artıkları yedir emin ol daha ii bir besleme yapmış olursun.
-----------------------------ama haklı olarak kullanılır ayda 200tl köpeğe sadece mama parası veriyoruz.çok pahalı lan..
birde zaten veterinerler belediyeden bunu yaptığı için para almıyor mu?
-
olm sen köpeğe ne yediriyon lan :s pro plan hills fln desen 200 tl ye o hayvan 2 ay yer :S
-
düzenleme
-
edit büdüt
-
Eskiden köpek maması mı varmış amk? Un yedireceksiniz köpeğe un. Su ile karıştırıp un verecen. Yal ı yiyecek köpek ve hayvan olacak. Şu anki kangalım öküzleşti brokoli den tut karpuz kavun portakal muz kivi şeker pancarı lahana elma hepsini yiyor hayvan. Insan gibi oldu amk :P