Dünya 35.7 Milyar Yaşındaymış..
-
bana sorun bole sorulari birakin americalilar ben size acayim uzayi ...
-
zuhahahahaha dünyaya en yakın yıldız güneşten sonra alfa centaury ve yanılmıyorsan 4.2 ışık yılı uzaklıkta 1 ışık yılı uzaklık 9.5 trilyon kilometre ki bu yıldıza ulaşmak bile eğer SANİYEDE 6000KM hızla gidersen ancak 200 yılda ulaşılabilirsin.ve dünyaya en uzak galaksiler yaklasık 14 milyar ışık yılı uzakta olduğu tahmin ediliyor ki bu demek oluyor ışık hızına ulaşmış bile olsalar(teorik olarak ışık hızı geçilemez,en son hızdır) o en uzak galaksilere yapacağınız yolculuk 14 milyar yıl sürecek demektir,o kadar yol gidecekler de geçmişe dönecekler NAAAAAAHHHHHHH kendi yolda geçirdikleri zamana bile geri dönemezler...
-
a.g neye yetisiyorlar 1 insan 100 km hizla giden bir arabayla 196 yilda gunese anca ulasir
-
bişey diyeyim abüler uzayın sonunu getiremezler bi kerem ben uzayıda heykledim bak ciddi diom ha zor oldu ama yaptım sınırsız abü ney getiriyorlar öyle a.k insan aklının alabileceği bişeymi bu ? bu yaratanın olduğunu ispatlıyor işte teknoloji çok gelişti çok ileri gittik diyoruz bi skim yok sadece mevcut zamana göre olan şeyler yeni gördüğümüz şeyler şaşırtıyor bizi
ha şuda bir gerçek şu düşünceyi kabul edin beyninizin sınırlarından kurtulun derim herşey ile herşey mümkündür onu sölim size dünya çağlarından taş devrini yaşıyor şuan bir 1000 yıl geçiçcek yine bir taş devri olucak çünkü keşfetmenin ve bilginin sınırı yok düşününsene hergün bişey açığa çıkıyor bişey bulunuyor uzay sınırsız abi mantıklı düşünen anlat sikimi bulurlar sonunu son diye bişey yokki kaç metre kodumun uzayı 5 mi 10 mu nah işte sınır yok. -
karadeliğe bakmıslarmı benim topum kaçmıştı oraya :) muahahahah
-
dashaqteam.be den mi keklediler haci ? ne dion yaf ? ir2 nun dedigi gibi belediye otobusu mu ? nasi zamanin onune gecebilirlerki ? hem zamani kontrol etseler biz su an yasio olur muyuz sence ? heleki onlarca sene yasar miydik ? Kafayi calistir bea haci
Toplam Hit: 1652 Toplam Mesaj: 17