Dünya 5 Dakkalık Rekor Operasyonu Konuşuyo
-
şemdin sakık danası kaçmadıysa :):D 4-5 yıllık haber ama bilgiler doğru
-
Haber çok eski.Şemdin Sakık kitap yazdı kitapta PKK nın yanlışlarını anlattı...belki affçıkarırlar bana diye APo ya hakaretler yağdırdı.Pkk nın kirli çamaşırlarını döktü ortaya ama af çıkmadı :).Şimdi içerde ne bok yiyor bilmiyoruz.Şu gerçek varki bizim Türk askeri eğitimden ziyade tarihsel olarak zaten savaşçıyız biz.Bakın Türkler tarihte hiçbir zaman esir millet olarak yaşamamıştır.Özgürlüğümüze düşkünüz.Ve tarihin en köklü devlet teşkilatlanması yine bizdedir. bilmem kaç kez devlet yıkıp bilmemkaç+1. devletimizi kurmuşuzdur.Devlet geliştiği için savunmamız hayli hayli gelişmiştir.Bugün bir savaş anında Türkiyede 70milyon Bordo Bereli çıkar meydana.Yüzyıllardır ordu-millet anlayışımız var çünkü.Borda Bereliler dünyadaki diğer birliklerin eline verir adamlar eğitim görmüyorlar.Diğerleri filmlerden pofpoflanmış birlikler.Siz amerikan askerine para vermeyin bakayım savaşırmı.Ama bizim askerimiz şehit olamadım diye ağlar.Ülkemizdeki siyasiler yüzümüzü kızartsada böyle birliklerimiz sayesinde ğöğsümüz kabarıyor.
-
bizim özel kuvvetler kral kuvvetledir.
kardak krizinde çokluun değil bokluun önemli olduunu gösterdiler.
ak mal yunanları koca ordu yıdılar bizimkiler aldı onlardan amk :D -
counter strike oyununa kıcıkırık gign, sas timini felan komushlar, umarım yakında [B.Beres]Turk Team olarak oyunlarda goruruz.Gormesekte Olur bızımkiler underground calısıo ^^
-
Bu adamlara hastayım yaww!Adamlar gölge gibi,resmen bi yere su gibi sızıyolar!!Helal olsun yemin ederim ordumun başarılarını duydukça gözlerim doluyo!
-
Helal olsun be. Her TÜRK asker doğar ama HER asker bordo bereli olamaz.
Toplam Hit: 3212 Toplam Mesaj: 17