Dünya Bu Görüntüleri Konuşuyor
-
fotoşop felan kasmaya gerek bile yok, bi kere bu video gercek olsa video başında cocuklar o tarafa bakınca geri donmez bisi olmamıs gibi bi bagırısma cagrısma merak videoya yansır herhalde mk., bebeler bisi olmamıs gibi devam ediyo sankı her gun uzaylı goruyolar
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------
2 gün önce görmüştüm ama videodaki uzaylı abimiz sanki heykel gibi duruyor ve ağacın ardından
sadece şöyle azıcık kafasını oynatıyor
neyse uzatmıyayım İNANMAYIN canlar
-----------------------------ınanmıorum boyle seylere zaten bunlarda abd nın ve ısraılın muslumanları ınandıklarından vazgecılermelrı ıcın yapmıs odukları uzun menzıllı calısmalardır.....
-
uzylılar neden hep aynı gösteriliyor
-
opacty si biraz düşük olmş heralde şeffaf sanki braz :)
-
SaLuSa'dır o panik yok bizden arkadaş. Sözde ziyaret amaçlı karıya kıza bakmaya gelmiş pe*evenk baksana nasıl bakıyo etrafına. :D
-
uzaylılara yürekten inanıyorum .böyle videoları çekip taşşak gecenlerı ıse eshefle kınıyorum
-
Birbirine benzemeleri dogal.fakat asil olay tum uzaylilarin bizim atmosferimizin sartlarina uygun organllari olmasi.hic kaskli uzayli gormedim.cidden daha gercekci olurdu
-
_karantina_ bunu yazdı:
Birbirine benzemeleri dogal.fakat asil olay tum uzaylilarin bizim atmosferimizin sartlarina uygun organllari olmasi.hic kaskli uzayli gormedim.cidden daha gercekci olurdu
ahaha hocam bunu yapıcam :D -
Sikkofield diyordu heralde bu uzaylılar kesin emekli hep köylere gidiyorlar felan gibi birşeydi :F Bu tipine koduklarıma inanmıyorum bu arada