Dünya Bu Görüntüleri Konuşuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ramses
    ramses's avatar
    Erkek

fotoşop felan kasmaya gerek bile yok, bi kere bu video gercek olsa video başında cocuklar o tarafa bakınca geri donmez bisi olmamıs gibi bi bagırısma cagrısma merak videoya yansır herhalde mk., bebeler bisi olmamıs gibi devam ediyo sankı her gun uzaylı goruyolar

Bugun cok farkli olacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:
    -----------------------------

2 gün önce görmüştüm ama videodaki uzaylı abimiz sanki heykel gibi duruyor ve ağacın ardından

sadece şöyle azıcık kafasını oynatıyor

neyse uzatmıyayım İNANMAYIN canlar

ınanmıorum boyle seylere zaten bunlarda abd nın ve ısraılın muslumanları ınandıklarından vazgecılermelrı ıcın yapmıs odukları uzun menzıllı calısmalardır..... 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

uzylılar neden hep aynı gösteriliyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

opacty si biraz düşük olmş heralde şeffaf sanki braz :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

SaLuSa'dır o panik yok bizden arkadaş. Sözde ziyaret amaçlı karıya kıza bakmaya gelmiş pe*evenk baksana nasıl bakıyo etrafına. :D

Bkz : http://www.tahribat.com/Forum-1977-De-Yapilan-Ilk-Galaktik-Federasyon-Yayini-Konu-Nun-Devami-133261/1/galaktik/

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

uzaylılara yürekten inanıyorum .böyle videoları  çekip taşşak gecenlerı ıse  eshefle kınıyorum 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek
    Birbirine benzemeleri dogal.fakat asil olay tum uzaylilarin bizim atmosferimizin sartlarina uygun organllari olmasi.hic kaskli uzayli gormedim.cidden daha gercekci olurdu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

_karantina_ bunu yazdı:
    Birbirine benzemeleri dogal.fakat asil olay tum uzaylilarin bizim atmosferimizin sartlarina uygun organllari olmasi.hic kaskli uzayli gormedim.cidden daha gercekci olurdu

ahaha hocam bunu yapıcam :D 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Sikkofield diyordu heralde bu uzaylılar kesin emekli hep köylere gidiyorlar felan gibi birşeydi :F Bu tipine koduklarıma inanmıyorum bu arada

...
Toplam Hit: 6075 Toplam Mesaj: 40