Dünya Dışı Yaşam
-
lan bu da nasanın bakterisi gibi olmasın :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı
lan bu da nasanın bakterisi gibi olmasın :D
o ne ki<*
-
fosili anladık ölmüş kalmış orda canlılar ama gezegenler erası bi yolculuğa nasıl çıkıyo süpermen gibimi anlamadım.
-
dünya dışında ekstrem kosullara uyum saglamis baska canlilarin olduğunun kanıtı
ülkemizdeki akademisyenlerin eğittikleri öğrencilerin buluşları
(ODTÜ): Otomatik Döner kesme Makinesi ve her yıl düzenli olarak düzenlenen güneş enerjisiyle çalışan arabalar
Harran Üniversitesi: İsotlu Diş Macunubundan öteye gitmek hayal:))
-
bir şekilde üzerinde yaşadığımız gezegen parçalanmış olsa , meteor olarak uzayın derinliklerine yol alacak parçalarında muhtemelen bunun gibi canlı kalıntıları olacaktır , bizlerin ya da diğer mahlukatın izleri yani , bunların lav içinde kristalleşip yada ezilip fosilleşerek binlerce milyonlarca yıl havasız ve ısısız ortamda (meteorun üzerinde) bir yerlere doğru yol alacak olmasını düşünmek bence bilimkurgu değil
-
Amaç: Birkaç yıl sonra sahte bir ufo istilası ve bütün devletleri ufolara karşı tek bayrak altında toplayıp, tek dünya devletini oluşturup bütün insanlığı bir merkezden yönetmek...
-
İlk yazar olan Wickramasinghe derginin iki editöründen birisiymiş beyler. Dağılabiliriz.
-
Daha önce de söylediğim gibi, bilimi sadece bilim sorgular. Ve bunun bir başka örneğini hep birlikte yaşadık bugün. Zaten burada makale ile ilgil şüpheler beslemiştik ki netekim tüm camia aynı fikirleri paylaşıyormuş.
http://evrimagaci.org/fotograf/44/3175/
krypt tarafından 15/Oca/13 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
bana da dünya dışında yaşam olmaması saçma geliyor. ben var olduğuna inanıyorum ama ne işime yarayacak onu bilmiyorum
-
@krypt oyun mu oynuyoruz hocam?
konularina & mesajlarina baktim da, "dur bakalim ne diyecekler?" yasini gecmis gorunuyorsun aslinda.