Dünya En Çok Atatürk"Ü Merak Ediyor...
-
Danimarkayı nie yazmamışlar madem en çok arayanların arasında :F
-
BuZuL bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
bu açıdan paralel bir benzetme yaparsak liderin arkasına ne kadar kişi taktığı değilde yaptığı icraatlar önemlidir.Atatürkü merak edecekler tabi :D neredeyse hepsinin kıçına tekmeyi vurdu çünkü kuyruk acısı diyelim biz buna :D
gerilemek konusuna katılmıyorum Atatürk sistemi çok güzel oturtmuştur sonuçta öyle bir lider 100 yıl ötesini mutlaka düşünmüştür.
en çok güldüğümde :DRusya: Ev tutma, ev eşyası, ev bark
-----------------------------Hocam senin tabirinle o kadar kişiyi peşine takmasa bunca değişim yaşanabilir miydi...
Sen bana hatice değil netice diyorsun,ben de olacaksa adam gibi bir şeyler olsundan bahsediyorum...
Paralellik teğet geçiyor sanki bea =))
Bu uykusuzluk ile yanlış anladıysam,ifade ettiysem affola...
Bir de şurası var...
Herkes şimdi başımızdakinden yakınıyor,daha geçen gün burada yobazlaşmaktan da yakınılmadı mı :|
Gerilemenin sözlük anlamından bunu da eksiltmemeliyiz bence...
Edit: Atam ın ileri görüşlülüğünü bilmeyen sanırım ki yoktur,dünyaya lider olmak için gelmiş,eşsiz zihniyet =))
ama şuandaki halimizi görseydi sanıyorum ki göğsünü kabartacak tablolar sayısının azlığında ne yapardı bilemiyorum...
Gerilemekte senin bahsettiğin sistemi bozmaya çalışanlar baş rol oynuyor zaten...
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
muahha arjantin beşiktaşlı futbolculara göz mü koydu naptı a.qim
----------------------------Herkes bilmedigi seyi ararmis XD
Saka bi yana tüm Dünya Atatürk'e hayran ama ne yazik ki ülkemizdeki kani bozuklardan bazilari Atatürk'ü karalamaya calisabilecek kadar soysuz.