folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünya Kültür Başkentine Googledan Logo

Dünya Kültür Başkentine Googledan Logo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

ReDsEa bunu yazdı:

İstanbul Medeniyetlerin başkenti arkadasım yaşanmaz mı orda bee :))  gerci para olmayınca hiç bi yerde yaşanmıyor o baska

arkadasim para olsa ne olucak ?

kezzap atan , asit atan , insanin uzerine tiner dokup yakilan bir sehir ,

3. dunya afrika ulkelerinden farki nedir ?

fatihmidir nedir oraya gidiyorsun  ,arabistan gibi . sortla gezemessin demisti arkadasim .

hele tahta kale falan , bildigin irak demisti .

yildiza okuyan bir arkadasim vardi , gazi mahallesinde yasiyordu .gozunun onunde adamin biri kadini kursunlamis.

bazi yerleri avrupai . mesela levent , nisantasi , bebek gibi semtleri cok iyi .

ama can guvenligin yok istanbulda ki bunu her aksam haberlerde gorebiliyoruz .

gerci yukarida izmir dedim ama izmiride batirdilar . en son 2 sene once gittigimde, terminalinde indim , aman Allahim turkce konusan insanlar yoktu kendi aralarinda .

Ozal bok vardida aldi 1.6 milyon kurdu iraktan, 91 de . gitti onlari birde batiya yerlestirdi ...

ben 30yıldır istanbuldayım sizin bu dediklerinez ancak saçma sapan bi senaryo sadece fatihte ister sen donsuz gez sanakimse dönüp te bakmaz bikere

senin anlatıklarına bakılırsa bizim burda zırhla gezmemiz gerek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Bu konu üzerine Gönüllülük Var Bu akşam Saat 5-7 Arası Sultanahmetteyim beklerim.. istanbul2010.org'dan bilgi alabilirsiniz

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

diğer ilçeleri bilmem ama üsküdar bir başkadır

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Bu arada Dünya degil avrupa kültür baskenti:)))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

adalar-taksim/beyoğlu/istiklal cad.-pierre loti-ortaköy-bebek-rumeli hisarı-kalamış-aşiyan-çamlıca tepesi-sultanahmet-beyazıt meydanı-eminönü-emirgan-eyüp sultan-balat-boğaziçi-kızkulesi-galata-kanlıca veee inönü stadı bir başkadır istanbul her kula nasip olmak yaşaması asıl istanbulluyum halim bambaşka

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Google göz boyamış. Sadece Türkiye'de görünüyor logo. Ne anladım ben bu işten, biz zaten biliyoruz İstanbul'un güzelliğini.

Blue Screen of Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Duman 

Bu şehir rakıyla yaşar
    Bu şehir cigarayı çeker
    Bu şehir gündüzü yaşar
    Bu şehir her geceyi sever

Bu şehirin adamı söver
    Bu şehir kadınını döver
    Bu şehir kanımızı emer
    Bu şehir için ölmeye değer
    İstanbul elinden öper

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Fatih'in mekanı ne de olsa (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

Ben istanbulu begenmiyorum acikcasi . Diyabakirdan fazla dogu kokenli insan yasiyormus , 5-6 kere gittim . Arkadaslarim var orada . Bazi semtleri cok duzgun , cok iyi . Ama bazi yere gidiyorsun irak gibi bazi semte giriyorsun Arabistandan kalma gibi . Kultur baskenti olmayi hak ediyor bu yuzden . Ama sahsen ben istanbulu sevmedim . Bursa , izmir , eskisehir gibi iller daha yasanasi bana gore ...

5-6 kere gitmekle olmaz... ben doğma büyüme istanbulluyum. nice yurt dışına giden arkadaşlarım var hava alanına inince göz yaşlarını tutamayan... yapılmaz hacı istanbulsuz.. yok yok olmaz!

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
Toplam Hit: 2333 Toplam Mesaj: 20