Dünya Kültür Başkentine Googledan Logo
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
ReDsEa bunu yazdı:
İstanbul Medeniyetlerin başkenti arkadasım yaşanmaz mı orda bee :)) gerci para olmayınca hiç bi yerde yaşanmıyor o baska
-----------------------------arkadasim para olsa ne olucak ?
kezzap atan , asit atan , insanin uzerine tiner dokup yakilan bir sehir ,
3. dunya afrika ulkelerinden farki nedir ?
fatihmidir nedir oraya gidiyorsun ,arabistan gibi . sortla gezemessin demisti arkadasim .
hele tahta kale falan , bildigin irak demisti .
yildiza okuyan bir arkadasim vardi , gazi mahallesinde yasiyordu .gozunun onunde adamin biri kadini kursunlamis.
bazi yerleri avrupai . mesela levent , nisantasi , bebek gibi semtleri cok iyi .
ama can guvenligin yok istanbulda ki bunu her aksam haberlerde gorebiliyoruz .
gerci yukarida izmir dedim ama izmiride batirdilar . en son 2 sene once gittigimde, terminalinde indim , aman Allahim turkce konusan insanlar yoktu kendi aralarinda .
Ozal bok vardida aldi 1.6 milyon kurdu iraktan, 91 de . gitti onlari birde batiya yerlestirdi ...
-----------------------------ben 30yıldır istanbuldayım sizin bu dediklerinez ancak saçma sapan bi senaryo sadece fatihte ister sen donsuz gez sanakimse dönüp te bakmaz bikere
senin anlatıklarına bakılırsa bizim burda zırhla gezmemiz gerek
-
Bu konu üzerine Gönüllülük Var Bu akşam Saat 5-7 Arası Sultanahmetteyim beklerim.. istanbul2010.org'dan bilgi alabilirsiniz
-
diğer ilçeleri bilmem ama üsküdar bir başkadır
-
Bu arada Dünya degil avrupa kültür baskenti:)))
-
adalar-taksim/beyoğlu/istiklal cad.-pierre loti-ortaköy-bebek-rumeli hisarı-kalamış-aşiyan-çamlıca tepesi-sultanahmet-beyazıt meydanı-eminönü-emirgan-eyüp sultan-balat-boğaziçi-kızkulesi-galata-kanlıca veee inönü stadı bir başkadır istanbul her kula nasip olmak yaşaması asıl istanbulluyum halim bambaşka
-
Google göz boyamış. Sadece Türkiye'de görünüyor logo. Ne anladım ben bu işten, biz zaten biliyoruz İstanbul'un güzelliğini.
-
Duman
Bu şehir rakıyla yaşar
Bu şehir cigarayı çeker
Bu şehir gündüzü yaşar
Bu şehir her geceyi severBu şehirin adamı söver
Bu şehir kadınını döver
Bu şehir kanımızı emer
Bu şehir için ölmeye değer
İstanbul elinden öper -
Fatih'in mekanı ne de olsa (:
-
maximuss bunu yazdı:
Ben istanbulu begenmiyorum acikcasi . Diyabakirdan fazla dogu kokenli insan yasiyormus , 5-6 kere gittim . Arkadaslarim var orada . Bazi semtleri cok duzgun , cok iyi . Ama bazi yere gidiyorsun irak gibi bazi semte giriyorsun Arabistandan kalma gibi . Kultur baskenti olmayi hak ediyor bu yuzden . Ama sahsen ben istanbulu sevmedim . Bursa , izmir , eskisehir gibi iller daha yasanasi bana gore ...
-----------------------------5-6 kere gitmekle olmaz... ben doğma büyüme istanbulluyum. nice yurt dışına giden arkadaşlarım var hava alanına inince göz yaşlarını tutamayan... yapılmaz hacı istanbulsuz.. yok yok olmaz!