folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünya Nasıl Düzelir.?

Dünya Nasıl Düzelir.?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek

Baba, pazar sabahı neşeyle uyandı. Bütün gün miskinlik yapıp evde oturacak, elinde kahve, pencere kenarında gazeteleri evire çevire okuyacaktı.
    Ama daha kahvaltıda oğlu, sinemaya ne zaman gideceklerini sordu. Oğluna verdiği sözü tamamen unutmuştu. Bu pazar onu sinemaya götürecekti. Hay Allah! Bir bahane bulmalıydı.
    Birden masanın yanında duran gazetenin, promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti. İşte bahanesi yanıbaşındaydı. Haritayı alıp odaya gitti, onu makasla küçük parçalara ayırdı ve tekrar mutfağa dönerek :
    -"Tamam oğlum, ama önce sana bir görev: Bu haritayı düzelt, ondan sonra gidelim" dedi. Sonra da "Kendim bile bu haritayi düzeltemem artık" diye düşünüp, keyifle pencere kenarına kuruldu.
    Ama on dakika sonra çocuğu yanıbaşında bitmiş, sevinçle:
    - "Haritayı düzelttim baba, hadi sinemaya gidelim" diyordu.
    İnanamadı ve görmek istedi. Ve hayretle içinde gördü.
    - "Bunu nasıl yaptın oğlum?"
    -"Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı. İnsanı düzeltince dünya kendiliğinden düzeldi.  

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Açıkçası bu noktadan sonra insanların düzelecegine dair inancım kalmadı, evet bir noktada katılıyorum yalnız, bu dünyayı biz yok edicez...

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

dünyayi düzeltmek için biraz düzülmek.

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

acilen 3. dünya savaşını baslatıp ortalğın temizlenmesi lazım dünya nufusunun 4/3 ünün ölmesi lazım :|

sadece bi teori

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

dünya varolduğundan beri asla düzelmedi ve böylede gider. Bu dünyada hiç bir zaman mutlak adaleti bırakın adalet bile sağlanamaz. İllaki birileri birilerini sömürmek ,ona hakim olup yönetmek menfaatlenmek ister. Kendilerini hep hizmet ettirmeye ve ardından alkıştan orgazm olmaya alışan sömürücüler asla bitmek tükenmek bilmez.

Bu nedenle kıyamet haktır ve olacaktır. Bizler ise sadece üzerimize düşen insanlık görevlerini kendi çapımızda yapalım yeter diyeceğim ama yetmez. Bu sömürücüleri yok edemezsiniz. etseniz bu sefer siz sömürücü olursunuz. Lokal bazda meydana gelen minik ve büyük afetler savaşlar hep sürüp gidecektir. Çok birileri hep  çalışıp az birileri hep yiyecektir.

Taki Dünya format yiyene kadar...

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

hikaye güzel.ama insanların değişmesi o kadar da kolay değildir.

Allah'ın dediği gibi "insanoğlu nankördür".kıyametin ne zaman kopacağını merak ediyor millet.kendi kıyameti olan ölümü unutupta !

bazıları altın çağ gelecek diye şeyler söylüyor.bakalım nasıl olacak ? herhalde bizim insanımız getirir dünya barışı ve huzurlu bir dünyayı.

amerika getirecek değil ya :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Açıkçası ne yalan soyleyeyim, insanları sevmiyorum, onların da hicbir sekilde duzelicegine inanmıyorum. Kıyamet dersen de bence o da bizim elimizden olacak, hatta sunu da soyleyebilirim dünyayı yok etmek icin su anda delicesine bir istek duyuyorum, Joker gibi hissediyorum, hic birseyi onemsemeden sadece kaosu istiyorum...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yeryuzundeki butun yahudileri yok ederseniz dunya 10 yila kalmaz duzelir.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:
    -----------------------------

yeryuzundeki butun yahudileri yok ederseniz dunya 10 yila kalmaz duzelir.

-----------------------------

bence faşist yaklasımlarda bulunmadan degerlendirmek lazım, yok etceksen tum insanları yok et...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

cık.. düzelmiycek .. önce bir dibe vurmak lazım ..

http://yigitdemirag.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

insanlık ne zaman düzeldiki. illaki kanıbozuklar cıkıyor:)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 3604 Toplam Mesaj: 28