folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dunya Nin İlk 100 Universite Sine Bi Goz Atin Baqalim .İU Ve HACETTEPE Varmi?

Dunya Nin İlk 100 Universite Sine Bi Goz Atin Baqalim .İU Ve HACETTEPE Varmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

beni anlamadin galiba sen senin linkinde yada PC nde bi sorun var o PC nin kasasini bi shaher gibi salla salla sona tekrar baglan linke karsina americas best colleges mi cikiyo yoksa univercity top 500 mu cikiyo ve ordan da sen ilk 100 u goremiyosun bu kadar aciklamayi da yaptiktan sonra ustelik.kaynagindaki universiteyi de gosterdim hatta en altta yazar copyright vs cin  shankai  deki bi universite yapiyor bu arastirmayi ustelik bu sonuclar 2004 tahminimce cunku en yenilerini 2 ay once gazetelerden duymus olman lazim cunku o yeni listede turkiye den sadece 2 universite var  forum basliginda da goruyorsundur umarim İU ve HACETTEPE  universitesi adamim oldumu simdi.ve aciklamami resimli olarak aceleden bitiriyorum izmir e gidicem daha buna zaman ayiramam fazla ve americas 100 degil top 500 e bi daha baqmani dusunmeni isterim algilamalarin yerindeyse eger.http://rapidshare.de/files/7963670/ahanda.JPG.html...

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 4359 Toplam Mesaj: 12