Dünya Programcılar Günümüz Kutlu Olsun!
-
Her yılın 256ıncı (hex)(0x100) gününe tekabül eden dünya programcılar günümüz kutlu olsun :)
-
Amin ecmain :=)
-
eyw. seninde
-
cümleten mübarek olsun :F
-
eyw herkesinkini kutlarım :D
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
cümleten mübarek olsun :F
----------------------------- -
ıslarız sebep arıyodum :c
-
bir ögrenemedik programlamayı :S Programlama bilgisine sahip arkadaşlara birşey sorucam evde kendi kendine kitaplarla görsel eğitim setleriyle bu işi ögrene bilirmiyiz prof bir şekilde acayip zor geliyorad bana
-
anakara bunu yazdı:
bir ögrenemedik programlamayı :S Programlama bilgisine sahip arkadaşlara birşey sorucam evde kendi kendine kitaplarla görsel eğitim setleriyle bu işi ögrene bilirmiyiz prof bir şekilde acayip zor geliyorad bana
-----------------------------Hata ile karşılaştığında pes ediceksen hiç başlama :) yoksa mantığını kavradıktan sonrası sorun değil :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
-----------------------------Hata ile karşılaştığında pes ediceksen hiç başlama :) yoksa mantığını kavradıktan sonrası sorun değil :)
-----------------------------yok hocam o tarz bir yapım yok pes etmem kolay kolay :D
-
Hamınızın.