folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Dünyada Atatürk İsminin Verildiği Yer Ve Anıtlar

Dünyada Atatürk İsminin Verildiği Yer Ve Anıtlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Bundan 20 saat öncesinde saydığım sevdiğim (hem insan olarak hem ahçı olarak)on numara bir abimim dediği şeyi aynen söylüyorum;

"Lan olum yurtdışında güzel bi yemek yaparsın adamın hoşuna giderse mutfaktan çağırtır seni teşekkür ederim beyefendi ellerinize sağlık der, aynı şeyi Türkiye de yaparsın 'e bizim hanım da yapıyo bunu ne olmuş yani' der, 'altı üstü yemek amına koyayım 2 domates 2 biber işte' der..Bu ülkede güzel yapılan hiçbirşeyin kıymeti bilinmiyor..."

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı
    blackhammer bunu yazdı

baska bir konuda ataturk heykellerinin fazlaligindan yakinanlar vardi, hatta bir kisi putlastirmaktan bahsederek olayi putperestige cekmeye calisti. eget tbt de tartismalar yuzunden adamlar banlanip bir kac gunlugune izne gonderiliyorsa otu boku dine ceken dingillleri banlasalar daha guzel olur.

O bahsettiğin kişi benim, yalnız olayı putperestliğe çekmeye falan çalışmadım, tek söylemek istediğim, Atatürk'ü taparcasına seven çok insan var ülkede, ve bir kısım insan da bunu kullanmaka.

kardeş ATATÜRK'ten başka kimse tapılmayı haketmiyo bu ülkede tapılcaksada ona tapalım kimin adını duymak istiyosun sanamı tapalım dünyada kimsenin başaramadığını başaran bi lidere sahibiz ve kıymetini bilmiyoruz. ATATÜRK'ü sevmeyuen arkadaşlar kıskanclıklarından çekememezliklerinden ve devrimlere karşı olan hırslarından söylüyolar bu cümleleri hyatının sadece bir döneminde 3997 kitap okuyan bi adamı sen zaten anlayamazsın bari belli etme

mirliva tarafından 03/Eki/12 11:18 tarihinde düzenlenmiştir

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

vay be tüylerim diken diken oldu

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Gurur verici bir şey Elin gavurur dersiniz taşak geçersiniz ama adamlar bizim Atatmızın kıymetinin değerinin bilirken bizim kendi içimizdeki yobazlarda nedir Bu Atatürk düşmanlığı çözemedim 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Gurur verici bir şey Elin gavurur dersiniz taşak geçersiniz ama adamlar bizim Atatmızın kıymetinin değerinin bilirken bizim kendi içimizdeki yobazlarda nedir Bu Atatürk düşmanlığı çözemedim 

yobaz:  dini taassubunu başkalarını rahatsız edecek şekilde ileri götüren, sataşkan, kaba sofu

:) 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

tunusta başkentte bir sokağa verilmiş ismi. fotoğrafını çekmiştim ama araki bulasın şimdi bir sürü foto arasından

Toplam Hit: 7548 Toplam Mesaj: 27