Dünyada Atatürk İsminin Verildiği Yer Ve Anıtlar
-
Bundan 20 saat öncesinde saydığım sevdiğim (hem insan olarak hem ahçı olarak)on numara bir abimim dediği şeyi aynen söylüyorum;
"Lan olum yurtdışında güzel bi yemek yaparsın adamın hoşuna giderse mutfaktan çağırtır seni teşekkür ederim beyefendi ellerinize sağlık der, aynı şeyi Türkiye de yaparsın 'e bizim hanım da yapıyo bunu ne olmuş yani' der, 'altı üstü yemek amına koyayım 2 domates 2 biber işte' der..Bu ülkede güzel yapılan hiçbirşeyin kıymeti bilinmiyor..."
-
Noneyim bunu yazdıblackhammer bunu yazdı
baska bir konuda ataturk heykellerinin fazlaligindan yakinanlar vardi, hatta bir kisi putlastirmaktan bahsederek olayi putperestige cekmeye calisti. eget tbt de tartismalar yuzunden adamlar banlanip bir kac gunlugune izne gonderiliyorsa otu boku dine ceken dingillleri banlasalar daha guzel olur.
O bahsettiğin kişi benim, yalnız olayı putperestliğe çekmeye falan çalışmadım, tek söylemek istediğim, Atatürk'ü taparcasına seven çok insan var ülkede, ve bir kısım insan da bunu kullanmaka.
kardeş ATATÜRK'ten başka kimse tapılmayı haketmiyo bu ülkede tapılcaksada ona tapalım kimin adını duymak istiyosun sanamı tapalım dünyada kimsenin başaramadığını başaran bi lidere sahibiz ve kıymetini bilmiyoruz. ATATÜRK'ü sevmeyuen arkadaşlar kıskanclıklarından çekememezliklerinden ve devrimlere karşı olan hırslarından söylüyolar bu cümleleri hyatının sadece bir döneminde 3997 kitap okuyan bi adamı sen zaten anlayamazsın bari belli etme
mirliva tarafından 03/Eki/12 11:18 tarihinde düzenlenmiştir -
vay be tüylerim diken diken oldu
-
Gurur verici bir şey Elin gavurur dersiniz taşak geçersiniz ama adamlar bizim Atatmızın kıymetinin değerinin bilirken bizim kendi içimizdeki yobazlarda nedir Bu Atatürk düşmanlığı çözemedim
-
SeRDaR bunu yazdı
Gurur verici bir şey Elin gavurur dersiniz taşak geçersiniz ama adamlar bizim Atatmızın kıymetinin değerinin bilirken bizim kendi içimizdeki yobazlarda nedir Bu Atatürk düşmanlığı çözemedim
yobaz: dini taassubunu başkalarını rahatsız edecek şekilde ileri götüren, sataşkan, kaba sofu:)
-
tunusta başkentte bir sokağa verilmiş ismi. fotoğrafını çekmiştim ama araki bulasın şimdi bir sürü foto arasından