DÜNYADA BULUNAN 10 GİZEMLİ CİSİM
-
Allah Adem’e bütün varlıkların isimlerini öğretti. Sonra onları meleklere göstererek, “Eğer doğru söyleyenler iseniz, haydi bana bunların isimlerini bildirin” dedi.
Melekler, “Seni bütün eksikliklerden uzak tutarız. Senin bize öğrettiklerinden başka bizim hiçbir bilgimiz yoktur. Şüphesiz her şeyi hakkıyla bilen, her şeyi hikmetle yapan sensin” dediler.
Allah şöyle dedi: “Ey Adem! Onlara bunların isimlerini söyle.” Adem, meleklere onların isimlerini bildirince Allah, “Size, göklerin ve yerin gaybını şüphesiz ki ben bilirim, yine açığa vurduklarınızı da, gizli tuttuklarınızı da ben bilirim demedim mi?” dedi.
Bakara 31-33
Darwin'in ortaya attığı ve günümüzde dünya okullarında okutulan teoriye göre insanlık zamanla gelişmişti. Önce mağarada yaşamış, sonra taştan evler yapmış daha sonra çadırlar sonra şehirleşme başlamış falan tarzında bir sürü zırva var.
Ancak dinimiz bildirir ki Allah-u Teala (C.C) Hz. Adem'e eşyanın bilgisini vermişti. Eşya şeyin çoğuludur. Arapça'da şey Yaradan dışındaki nesne ve ifadeler için kullanılır.Yukarıda ki meal Allah Hz.Adem'e dünyadaki bütün ilimleri öğretti şeklinde de olabilir.
Dünya Tarihini Peygamberler Tarihi ile birlikte ele alırsanız görürsünüz ki kimi devirlerde medeniyet patlası yaşanmıştır. Mesela piramitlerin yapılması. Mısır tanrılarından birinin adı Seth tir. Kuran-ı Kerim de bize Seth'in diğer söyleniş biçimi ile Şit A.S'nin Hz. Adem'in oğlu olduğunu söyler. Bu örnekler çoğaltılabilir.
Eğer Efendimizin Ahir zaman ve geçmiş peygamberler ile ilgili beyanlarını araştırırsanız bu tip haberlere şaşırmaz hatta gülüp geçersiniz...
Selam ve Dua ile...
-
CLK-J35 bunu yazdı:
Uzaylilara inis pisti
Peru'nun Pampa sahilindeki 450 kilometrekarelik alan üzerine çizili
motifler, M.O. 300 üe M.S. 600 arasindaki dönemi kapsayan hayvan ve bitki
sekillerini resmediyor. Nazca medeniyeti tarafindan yapildigi
düsünülen bu
garip motiflerin, uzaylilar için bir inis pisti vazifesi gördügü öne
sürülüyor.
..................................................................................................................................................................BUNUN ARAŞTIRMASINI YAPTIM DİSCOVERY CHANEL kanalında ızledığım bılgılerı aktarıyorum: bunun şekıl ustatlarının yaptığı bakarsanız belkı ınceleyın şekıllerı çoğu(bir çoğu) dairesl alanlardan oluşuyo..
tarlanın tam ortasına yaklaşık 10 metre boyunda bır ıp çakın ıp kendınıze doğru gerin ve dairesl bır şekılde tahta yardımıyla bastırarak ekınlerın uzerınde ılerleyın bu kadar başka sadec geometrısı ıyı olan bır kaç duzen bazcının işi bu gıbı şeyler aladanmayın ayrıca bunun ispatı ekınler sadece bır yere kırılmış ekınlerın uzerınde asla ve asla radyo aktif bır şeye rastlanmamıs ve ınanmayın bu uzaylı meselesıne bu kadar soylşıyeceklerım bye dıyorum....
la olm nerden bilion uzaylıların radyasyon yaydığını...
-
Erich von daeniken in "Tanrının arabaları" adlı kitabında tamamen butür olaylar var... Merak edenler ve ilgilenenler için okumadıysa okusun.... Bende severim butür olayları imkansız gibi görünsede olaylar .. Şahsen beni jura devrine yollasalar , arkamda 1 tane bile iz bırakamam.... Ne bir toplu iğne... Ne bişey... Ateş bile yakamam aq :) Ki modern bir çağdayız ... Sizi yollasalar siz ne bırakabilirsiniz duvara çizeceğiniz "Ahmet ayşeyi seviyor" dan başka :)
-
bu bilgisayar gibi olan şey güzelmiş baya bi yav

-
arkadaslar yeryüzünde bizden önce yasamıs ve gercekten cok ileri gitmiş hatta yok oluslarıda bu elde edilmiş gücün yanlış kullnanılması yüzünden olmus bir halk vardı mısır tarihine etki ettigi sanılan hatta firavun ailesinin ataları oldugu iddaa edilen pek cok ünlü kahin in kıyamet zamanı tekrar dan su yüzüne cıkacagı nı söyledigi kakyıp kıta ATLANTİS burda anlatması uzun sürer ama bizim aklımızın bile almadıgı kadar ileri gittikleri hatta insan dna yapısını degiştirdikleri söylenir efsanedir ama gercek oldugunu pek cok kişi kabul eder ünlü kkahin edgar cayce hatta naostradamusun bu kıta ile ilgili söylemleri vardır ve hatta edgar cayce nin atlantisli bir rahip in agzından yok olus ve suların altından yeniden cıktıgı günü tarifi vardır.
neden anlattım bunları belki bizim su an acıklayamadıgımız soruların cevvabı gecmişi hep su anki tekknnolojimizin daha altında düsünmemizdir belkidebizden cok cok fazla ileride idilerbelki senin yazdıgın bu bilgiler atlantis zamanından kalma idir
-
tek diyebilecegim
''vay a.q.''