Dünyada Eşi Benzeri Görülmemiş Pazarlık :) (Kayseri)
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
siz siz olun, kayserilileri bu video ile anlatmaya çalışmayın...
-----------------------------aynen..
-
kayserilerin son marifetini mehmet topuz vakasında gördük.
-
böyle bir kayserili gelsin. 100 lira derim en fazla 70'e inerim. İşim gücüm yok beleşe malmı vericem. Buna pazarlık denmezki. Çirkeflik çingenlik beleşcilik masa altına yatma denir. Orda o adamın azna s...lar. döve döve öldürürm benle dalgamı geçiyorsn die :D günlük iş stresimi böyle müşterilerden atarım. Zaten müşterüm çok buda şirketimin hediyesi benden sana helal olsun diceme. 100 liraya hiç deilse günlük 20-30 fakir doyururum alcağım dualarla köşelik olurum. Kayseri dedimde aklma bi fıkra geldi yazim bari
Bir gün bir kayserili iş adamı (cimriliğiyle tanınan) otururken oğlu gelir
Oğlu derki:
- Babacım bana 50 lira verirmisin.Babası derki:
- Ne 40 liramı ? ne yapacaksın 30 lirayı ? 20 lira senin neyine yetmiyor ? al şu 10 lirayı defol git
Oğlu Derki:
- Aahahah baba zaten ben senden 5 lira isticektim biliyordum böyle azaltıcanı o yüzden yüksek rakam söyledimBabası derki:
- Ulan eşşeoğlueşşek sana sahte para vermesem beni mi dolandırcaktın xD -
eski ve bilindik ama güzel fıkra
-
FOXXLY bunu yazdı:
kayserilerin son marifetini mehmet topuz vakasında gördük.
ortalığı birbirinekatarak fiyatı tavan yaptırdılar :)edit: video zaten tanıtım değil kayseride yayın yapan bi programda komedi amaçlı çekilmiş :)... ama 100 liralık malı 10 liraya alan çok tanıdığım var. sahsen amcam fiyatları 2 katına çıkarıyor elbise satarken artık onuda çakıyo müşteri yemiyo..