Dünyada Olmayan Sadece Türkiyede Olan Komik Ama Acı Şeyler...
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------vee bu var :

:DD
-----------------------------
abi bu süpermiş yaa koptum amk e: -
Milk-i_Beka bunu yazdı:
bunları kendi milletini aşağılamak olarak algılayanlar var mı ya?
Senide böyle kandırıyolar işte.
Amk adam yazılıdan zayıf alır burası türkiye der. çıkar türkiyeyi sevmiyorum lan diye bağırır yabancı arkadaşı gelir bizim türklerde böyle maldır diye anlatır.
bunların türkiye olmadığını düşün bi kişiden örneğin senden bahsediyoruz alınmaz mıydın? -
Dünyanın hiçbir yerinde marangoz atölyesinde çalışan işçiler paydosta üzerlerindeki talaşları temizlemek için birbirlerine 'kompresör' tutarlarken, biri ötekine şaka yapmak için kompresörü onun arkasına tutmaz, öteki de 'şaka öyle olmaz böyle olur' diye aynı kompresörü berikinin makatına sokmaz ve adam bağırsakları patlayarak ölmez.
Bizde olur, İstanbul, Ayazağa'da...-----------------
hatırlamış oldum :D krizlerdeim a.k :D:D
-
kardeşim internetin başına oturuyosunuz, karşınıza bişeyler çıkıyo resim,yazı,döküman herneyse ondan sonra harbi harbi sinirlenip yorum yapıyosunuz.Ben bunları okuyunca sadece gülüyorum aşağılayıcı bişey yok bunlarda bana göre bunlar bizim milletimizin çokda sikimde tarzı yaşantısını gösteriyo avrupa ve amerikada böyle insanlar bulamazsınız bence bunların tadını çıkarın kendinizide fazla kasmayın kardeşlerim benim
-
Güzelll bunlar burada oluyor arkadaşlar tabiki dünyanın başka yerlerinde de oluyor.Bunları farklı adledersek inanın hiçbir konuda eğlemez ve dahi bizim için herşeyin sonunun geldiğini düşünürüz.O bakımdan adjunt diyor ki bu memlket bizim herşeyiyle ölen de öldürende bizim insamız bi tarafatan gülerken bi taraftan da yazııkkk demek de bize ait olgulardan.
-
sadece gülüp geçin bence:Dzuhaaaaaaaa
-
mustafa58 bunu yazdı:
sadece gülüp geçin bence:Dzuhaaaaaaaa
-----------------------------ağzını kapat len sinek kaçar:| ama ağzından kaçmasa bile başka yerdende kaçabilir:|
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Milk-i_Beka bunu yazdı:
bunları kendi milletini aşağılamak olarak algılayanlar var mı ya?
Senide böyle kandırıyolar işte.
Amk adam yazılıdan zayıf alır burası türkiye der. çıkar türkiyeyi sevmiyorum lan diye bağırır yabancı arkadaşı gelir bizim türklerde böyle maldır diye anlatır.
bunların türkiye olmadığını düşün bi kişiden örneğin senden bahsediyoruz alınmaz mıydın?
-----------------------------Kardeş Sende amma Abarttın Alçaltan yada Alçaklaştıran yoktur, Nihayetinde bir konudur Forum ortamında Dile getirilmiştir. Açan arkadaşa Teşekkür ederim. Ve hiçte gülmüyorum üzülüyor bu gerçekler karşısında insan kanaatimce.
-
ağalar sanırım eğlendiniz siz bununla...
tepkim gülmediğim içindi sanırım. kusura bakmayınız. bunu böyle algılamıyorsanız iyi. -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
ağalar sanırım eğlendiniz siz bununla...
tepkim gülmediğim içindi sanırım. kusura bakmayınız. bunu böyle algılamıyorsanız iyi.
-----------------------------flood yapma la siteye:D