Dunyada Yasamin Baslangici İle İlgili İslami Kaynak Ariyorum
-
Bir belgesel izlemiştim evrenin nasıl yaratıldığı ve nelerin gerçekleştiği falan. Hatırlarsam söylerim.
http://www.islamiyet.gen.tr/kiyametgunu5.php şuna bi bak.
EDIT// http://www.belgeselizle.us/evrende-yolculuk-belgeseli/
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------harun yahya sanki
-----------------------------
Hacım adı adnan oktar, bilakis deli raporu var ondan din mi öğrenilir yahu :))
Kızları alıyor sohbet ediyor sadece paranın nerden geldiğini ona kimse bilmiyor, daha arapçası yok adamın.
Kızlar çok güzelsin çok cicisin kedi canını senin ah ne şeker şey paso bunları söylüyor o adam kadar dine fitne sokan kaç kişi var ki.
Konuya gelirsek çok uzun 1 anlatımı var o yüzden üşendim yoksa anlatırdım.
Bu sitedede bu işlere hurafe gibi baktıkları için hevesim kalmaz hiç gerek yok en iyisi ayrıca silinir sonra zaten dini konular yasak diye.
He bu arada jigo'luk araştırıp buraya kaymandan çok değişik manalarda çıkabilir neyse. -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------harun yahya sanki
-----------------------------
Hacım adı adnan oktar, bilakis deli raporu var ondan din mi öğrenilir yahu :))
Kızları alıyor sohbet ediyor sadece paranın nerden geldiğini ona kimse bilmiyor, daha arapçası yok adamın.
Kızlar çok güzelsin çok cicisin kedi canını senin ah ne şeker şey paso bunları söylüyor o adam kadar dine fitne sokan kaç kişi var ki.
Konuya gelirsek çok uzun 1 anlatımı var o yüzden üşendim yoksa anlatırdım.
Bu sitedede bu işlere hurafe gibi baktıkları için hevesim kalmaz hiç gerek yok en iyisi ayrıca silinir sonra zaten dini konular yasak diye.
He bu arada jigo'luk araştırıp buraya kaymandan çok değişik manalarda çıkabilir neyse.
-----------------------------yav hacı adnan oktar diye bu adam konuyu açana söylemiş kaynak değil sanırım o :)
-
dostum senin için Mehmet BAYRAKDAR' ın Nazzam, Cahız; Ihvanu's Safa, Biruni ve daha bir çok islam alim adamlarının enine boyuna araştırıp günümüze kadar gelen eserlerini derlediği kitap olan, İslamda Evrimci Yaratılış Teorisi isimli kitabını ŞİDDET oğlu ŞİDDETLE tavsiye edeerim. abuk subuk harun yahya ve bi takım magazinsel isimleri öneren arkadaşlara da aynı eseri öneriyorum.
Lamarc ve Darwin in canlıların kökeni ve evrimi ile ilgili görüşlerinin insanlık düşünce ve bilim tarihinde ilk defa söylendiğini zannede arkadaşlar, lamarc ve darwinin bu düşünceyi islami yaradılışçı düşünceden zamanın islam alimlerinden nasıl devşirdiğini bu kitabı okuyarak anlayacaksınız dili biraz ağır gelebilir onuda idare edin artık.
-
Evet arkadaşlar, kitapta bir tek "Lamarck"ın nasıl yazıldığından bahsedilmiyor.
-
Cvap verenlere cokca tesekkurler. Lutfen simdi her zamanki sacma tartismalara tekrar girip de konuyu degistirmeyelim. İslam ve evrimi arastiriyorum aslinda. Evrime merak saldim bu aralar, dinledigim bikac seminerle ve Dusunuyorumda evrimdeki bazi seylerin islamda niye temeli olmasin? Tamamen sacma salak, gereksiz falan degil bilakis mantikli geliyor..
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Evet arkadaşlar, kitapta bir tek "Lamarck"ın nasıl yazıldığından bahsedilmiyor.
-----------------------------Ah evet kitabın çoook önemli bir kilit noktası eksik kalmış Jean Baptiste Pierre Antoine de Monet Chevalier de Lamarck'ın "K" si atlanmış kitapta o da kusur kalsın siz konunun özünü anlayın yeter.
-
Dini kaynak istiyorsan en büyük kaynak Kuran'dır. Bunun açıklamalı tefsirleri var. Elmalılı Hamdi Yazı'ın Hak dini Kuran dilil isimli 10 kitaplık ansiklopedisi var. Evde duruyor öyle, istersen iletişime geçmen yeterli
-
Anlaşılan google kullanmayı da öğretiyor, muhteşem bir kitap! Tüm bakkal ve marketlerde sakızlardan çıkan kağıtları birbirlerine zımbalayarak edinebilirsiniz.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Anlaşılan google kullanmayı da öğretiyor, muhteşem bir kitap! Tüm bakkal ve marketlerde sakızlardan çıkan kağıtları birbirlerine zımbalayarak edinebilirsiniz.
-----------------------------ahaha iyi benzetme=)
Hocam sorman kabahat, arkadaşların dediği gibi aklına gelen bütün bilimsel sorularin cevabını kuranda bulabilirsin. Biz de yeri geliyor msdn yerine kurandan bakioruz apilere ama şifreli yazıyorlar.
Bir de evrimle falan oldu diyen ukala lavuklar var, çok bişey bildiklerinin sanıyolar bunları profosor de yapmışlar hep ilumunatinin işi bunlar.