Dünyanın Bir Çok Yerinde Yapılan Şerefsizliklere Cevap!
-

Dünyanın bir çok yerinde yapılan şerefsizliklere cevap!
-
...
-
o şerefsizler ancak resim çizerek işgal edebilir bu toprakları. diğer türlü çapları yetmez.
-
güzel olmuş biraz daha geliştir youtubeye at
-
Kendince birşey yapmaya çalışmışsın azına,gözüne bulaştırmışsın.Öncelikle şerefsizlere verdiği(n) cvp şerefsizce oldukça seninde onlardan bir farkın olmaz.Eğer farkım olsun diyorsan oradaki haritada sadece bizim bölgelerimizi kapsayarak daha adil ve daha iyi msj verebilirdin diye düşündüm.Gerçi bu senin seçimin , yani senin cvb'ın bu şekil olabilir.Sana uygun yazılacak cvp'ta yazayım , dur: ( Vatan millet sakarya , hurraaaa! helal aslnım benim 1 türk dünya'ya bedel'di demi )
-
sakora eskiden olsaydi bende senin gibi dusunurdum, ama biz hala susarak cevap vermeyi buyuk bir eylem mis gibi goruyoruz, kinamayi, lanet etmeyi buyuk bir eylem olarak goruyoruz.
peki elimize ne geciyor onlar daha cok bastiriyor biz daha cok susuyoruz.
bu konu icin belki resim abartidir, tepkiler abartidir ama sustukca sira bizden hic gitmiyor hep duduklenen taraf oluyoruz.
-
underzero yok benim amacım sadece yapılan bir olaya aynen karşılık vermek değil. Sesiz kalmak gibi tabiki bir niyet olamaz ama verilen karşılıklar bir kısır döngüden ibaret olursa bunun protesto,karşı gelme gibi meziyetten çıkıp , ahmaklığa döner.Fakat konu yine dönüp dolaşıp sosyo-ekonomik haklara (siyaset'e) geliyor.Yapılan şeylerin ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğu tartışılır.Fakat yasak işte:)
-
SaKoRa bunu yazdı:
-----------------------------
Kendince birşey yapmaya çalışmışsın azına,gözüne bulaştırmışsın.Öncelikle şerefsizlere verdiği(n) cvp şerefsizce oldukça seninde onlardan bir farkın olmaz.Eğer farkım olsun diyorsan oradaki haritada sadece bizim bölgelerimizi kapsayarak daha adil ve daha iyi msj verebilirdin diye düşündüm.Gerçi bu senin seçimin , yani senin cvb'ın bu şekil olabilir.Sana uygun yazılacak cvp'ta yazayım , dur: ( Vatan millet sakarya , hurraaaa! helal aslnım benim 1 türk dünya'ya bedel'di demi )
-----------------------------
:D:D biraz sert çıkmışın arkadaşa amadorukonuşmuşun. nese benim yorumuma gelince şimdi o haritada bizim sınırlamız dışında gösterilen yerlerbizim mi oldu.dünyadakişerefsizliklere bu şekilde cvp vermek yeterlimi sence. adamların ne yapıcaklarını sana sölim senin bu hareketine sadece gülceklerdir. bi şeyler biliosan insanları aydınlatabiliosan konuşyoksa sus foruma gereksiz tartışma ortamı yaratma. cvp bu şekilde verilmez.. -
birkac yil oncesine kadar topraklarimizin bir bolumu kurdistan diye de gecmiyordu
onceleri birkac resim sonralari dahada artti artti ve simdi oyle alistirdilarki bu resimleri gordugumuzde normal birseymis gibi goruyoruz
-
under; cok iyi irdelemissin, izledikleri politika bu zaten varsayilana alistirma, sindirme ve sonrada kabullendirme..
-
..bize yapılan bok atma işine bizde bokla karşılık vermeliyiz ki kendilerini bi bok sanmasınlar.: