Dünyanın En Hızlı Motoru Hangisidir? Ve Kaç Basar
-
ben hayabusa duydum motorla tam 500 yaptıklarını idda edenler var bu motor 2001 yılında üretimi durmuş die biiliyorum üretimi suziki hayabusa ama belki daha çıkmış olabilir
-
ede dursunlar hayabusa en fazla 370 civarında hız yapabilir ki ben görmedim sadece 330 basanı gördüm bugüne kadar
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
ede dursunlar hayabusa en fazla 370 civarında hız yapabilir ki ben görmedim sadece 330 basanı gördüm bugüne kadar
kardeş sen galiba 1000cc diyon 1300cc 1600cc yapa bilir tabi görmeden inanmam ama sen bi youtube hayabusa turbo yaz bak görcen -
"dünyanın en hızlı motoru kimdir" bak şimdi ne desem yalan olur...
bizim burda bi orospu naciye var ama...
saatte 50 alet alıyo içine bayya hızlı yani...
ama dünyanın en hızlısımıdır bilinmez....:D:D:D:D:D
-
ya hacım uçak değil ya bu alayı fakedir onlar. bende honda vardı hayabusa olan arkadaşımda vardı ama hiç duymadım bu motor 500 basıyor diye
-
el-sual:dünyanın en hızlı motoru kimdir?????
el cevap:paris hilton...
-
Stifler bunu yazdı:
ya hacım uçak değil ya bu alayı fakedir onlar. bende honda vardı hayabusa olan arkadaşımda vardı ama hiç duymadım bu motor 500 basıyor diye
pardon hacım o dediğim bazı hayabusaların üretimi 2001 durmuştu çünkü ona uçak motoru takmışlardı bunu demeyi unuttum öle 500 yaptım diyenler var -
mimar bunu yazdı:
-----------------------------"dünyanın en hızlı motoru kimdir" bak şimdi ne desem yalan olur...
bizim burda bi orospu naciye var ama...
saatte 50 alet alıyo içine bayya hızlı yani...
ama dünyanın en hızlısımıdır bilinmez....:D:D:D:D:D
-----------------------------ajan öldüm ya o nası cewap aq :D
-
hacı iş geyiğe vuruldu neyse vardır yada yoktur ben motoru sattım bikere dahada işim olmaz birkaç yıl :)
-
Ya dünyanın en hızlı motoru hangisidir dicektin,kimdir dersen yanlış anlaşılır :D =)
-
motor budur yaw hayabusa gibi motormu war