Dünyanın En İlginç Kültürleri.... (:
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Hımmm gerekli bilgiler ama biraz tuaf...:)
Gerekli olduğunu pek sanmıorm (: ilginç (: bu arada gereksiz bilgide demedim gerekli olduğunu pek sanmıorm dedim.!
----------------------------- -
UNKN0WN bunu yazdı:
Herkes neden bole mualefet ? sadece ilginç ve komik geldiği için paylaşmak istedim sorun nedir anlamış değilim ?
hocam hatırlıyo musun dün birisi sana tahribatta ilk bir iki hafta dayandın dayandın dayanamazsan yolun açık olsun demişti.çömez yazısını gören bişeyler öğretmek istiyor tbt hakkında.kötü niyetleri yok yani aslında.sen boşver benim hoşuma gitti aslında ama bu yunanistan meselesi kafama takıldı.Türk kahvesi olmuş yunan kahvesi,bildiğimiz rakının adını değiştirip biz bulduk dediler,baklavayı biz öğrettik türklere dediler bi aralarda haberlerde çıkmıştı Karagözle Hacivat yunan asıllıdır demişti bi yunan aynıdımı ne iyice uçmuş anlamak mümkün değil. -
HolyReform bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
Herkes neden bole mualefet ? sadece ilginç ve komik geldiği için paylaşmak istedim sorun nedir anlamış değilim ?
hocam hatırlıyo musun dün birisi sana tahribatta ilk bir iki hafta dayandın dayandın dayanamazsan yolun açık olsun demişti.çömez yazısını gören bişeyler öğretmek istiyor tbt hakkında.kötü niyetleri yok yani aslında.sen boşver benim hoşuma gitti aslında ama bu yunanistan meselesi kafama takıldı.Türk kahvesi olmuş yunan kahvesi,bildiğimiz rakının adını değiştirip biz bulduk dediler,baklavayı biz öğrettik türklere dediler bi aralarda haberlerde çıkmıştı Karagözle Hacivat yunan asıllıdır demişti bi yunan aynıdımı ne iyice uçmuş anlamak mümkün değil.
-----------------------------Neyse dostum... (: - Bu Yunanlılarla aramızda hep bi çatışma cekememezlilik var ztn ...
-
UNKN0WN bunu yazdı:
hocam ben çömezken nedesem kayıyorlardı sabret yakında geçer -
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------Hindistan'da sokakta tuvaletini yapanlara tepki göstermeyin. Yasaldır.
-----------------------------bi arkadaşım hindistana gitmişti o anlatıyor du adamlar gayet rahat utanmadan sıkılmadan boş buldukları yere zıçıyorlarmış
-
cogu abartı ve sacma
-
ne mal adamlar var yaw ::DDDD
-
Bikini Adaları'nda bikini giymek yasaktır.( çıplak mı dolaşıyolar ?)
-
ilginç bilgiler bilmekte fayda var derim ...
-
UNKN0WN bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Hımmm gerekli bilgiler ama biraz tuaf...:)
Gerekli olduğunu pek sanmıorm (: ilginç (:
-----------------------------Gerekli olabilir de. Beni bir kere Amerika'da polis durdurdu:D