Dünyanın En İyi 500 Üniversitesi Arasında Türk Üniversitesi Yok
-
Bukadar kötü bi durumda oldugumuz aklıma gelmezdi.Ben Boğaziçinin falan girmesini beklerdim o listeye
kaynak:http://www2.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=yazardetay&tarih=&Newsid=56892&Categoryid=4&wid=76 -
hacım bu eski baya :)
Metin Münir (13.07.2005) tarihinde yazılmış, bir ara olay olmuştu zaten. -
hocam eski diye paylaşıma gölge mi düşürcez!!!kardeşimiz ne güzel hatırlattı işte içler acısı halimizi!bizde mal gibi uğraşıyoz bu ünv.lere girmek için!!ya arkadaslar 7 trilyonu esirgiyor bu hükümet o ünv.lerden yaaa,nası ilk 500 e girelim??Vayy be utandım yaa,vallahi utandım!!Yazıklar olsun bu hale gelmemizde emeğii geçen tüm o.evlatlarına..... :(
-
üniversteleri geliştircee sistemle oynayan ve sistemi zorlastıran bir ülkede yasıoruz
zor sounca gelişiomus üniler -
Doğal birşey bence (:
-
ya kim nederse desin ama arkadaşlar bu son sistem bu sene sınava girenlere büyük bi haksızlık oldu dersaneler apar topar müfradatlarını değiştirdi çoğu konu yetişmedi boş boş konular görüldü falan gelecek sene falan daha planlı olcak
-
her 2-3 ayda bir açılıyo bu konu :)
-
Girse şaşırma belirtisi göstereceğim zaten,bu sistemle devam ederse de şaşırmamaya devam edeceğim.
-
okumayın çalışmaın sorada gelip burda ağlayın top 10 top 500 e flan giremedik die yok öle bişi abi :D
-
He yani bu konuları 3 ayda bir açanlar toplansalar açık öğretimde bile ders dinneseler bişe çıkardı ha yok illa 500 e mi sokcan ünileri topla admaları sabhtan akşama kasın bi ica çıkarın nobel alsın alın size ilk 500 böle forumlarda olmaz:D
-
bi olay anca böyle güzelce özetlenebilir ve açıklanabilirdi.alpin olm tebrik ediom seni saygıla eğiliom önünde valla : )
Toplam Hit: 2220 Toplam Mesaj: 13