Dünyanın En İyi Frikikçisi Ortaya Çıktı!
-
http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/Dunyanin-en-iyi-frikikcisi-ortaya-cikti--60xpzpWhmMaP.html
Öyle denk geldim izledim. Senelerdir futbol oynuyorum böylesini görmedim. Bence çok güzel editlemişler, yoksa bu dombili bu topa nasıl vurucak aklım ermiyor -
tR0jaN bunu yazdı
Öyle denk geldim izledim. Senelerdir futbol oynuyorum böylesini görmedim. Bence çok güzel editlemişler, yoksa bu dombili bu topa nasıl vurucak aklım ermiyorhocam her golü 10 defa denerler 1 tanesi girer onuda kayda alırlar.zaten dikkat ettiysen her seferinde hava degisio.sende 50 tane denersin biri böle olur eklersin.sonra bi kaç tane daha tamamdır
-
ekerci'nin dediği gibi. internette bu tip çok video var.
pirlo, ronaldinho, messi, juninho, gerrard ,cristiano ronaldo ve tabiki beckham frikik diyince akla gelen isimlerden
r10aldinho tarafından 19/Ara/14 02:15 tarihinde düzenlenmiştir -
r10aldinho bunu yazdı
pirlo, ronaldinho, messi, juninho, gerrard ,cristiano ronaldo ve tabiki beckham frikik diyince akla gelen isimlerden
bizim kepçe sergende var :)
-
Havada reklam kokusu var.
-
konu başlığını görünce aklım başka yere gitti :)
-
GordonFreeman bunu yazdı
konu başlığını görünce aklım başka yere gitti :)
hahahahahhahahahaha
-
r10aldinho bunu yazdı
Roberto Carlos ? Pierre van Hooijdonk ? Hagi ? Alex de Souza ? Hadi son ikisini sayma ilk ikisi olmazsa olmaz.
-
mfatihbodur bunu yazdır10aldinho bunu yazdı
Roberto Carlos ? Pierre van Hooijdonk ? Hagi ? Alex de Souza ? Hadi son ikisini sayma ilk ikisi olmazsa olmaz.
evet bu 4 ismide sayabiliriz tabiki. Hooijdonk'u severdim, Kaptan Alex'i de. Galatasaraylıyım.
Eskiden Carlos da çok iyi kullanırdı. Hatta o meşhur frikiği bence şu ana kadar atılmış en iyi frikik golü.
Evet sergende iyiydi :) Delgado da öyle. zaten teknik oyuncular belli ediyor kendini.
Bu arada Hakan çalhanoğlu'nu da takip ediyor musunuz bilmiyorum, o da frikik konusunda çok iyi.
-
r10aldinho bunu yazdımfatihbodur bunu yazdır10aldinho bunu yazdı
evet bu 4 ismide sayabiliriz tabiki. Hooijdonk'u severdim, Kaptan Alex'i de. Galatasaraylıyım.
Eskiden Carlos da çok iyi kullanırdı. Hatta o meşhur frikiği bence şu ana kadar atılmış en iyi frikik golü.
Evet sergende iyiydi :) Delgado da öyle. zaten teknik oyuncular belli ediyor kendini.
Bu arada Hakan çalhanoğlu'nu da takip ediyor musunuz bilmiyorum, o da frikik konusunda çok iyi.
Hadise'yi de unutmayalım
-
mfatihbodur bunu yazdır10aldinho bunu yazdı
Bence Juninho'nun Pirlo ya da Messi'den sonra anılması absürd olmuş.