folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En İyi Frikikçisi Ortaya Çıktı!

Dünyanın En İyi Frikikçisi Ortaya Çıktı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/Dunyanin-en-iyi-frikikcisi-ortaya-cikti--60xpzpWhmMaP.html

Öyle denk geldim izledim. Senelerdir futbol oynuyorum böylesini görmedim. Bence çok güzel editlemişler, yoksa bu dombili bu topa nasıl vurucak aklım ermiyor

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    tR0jaN bunu yazdı

http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/Dunyanin-en-iyi-frikikcisi-ortaya-cikti--60xpzpWhmMaP.html

Öyle denk geldim izledim. Senelerdir futbol oynuyorum böylesini görmedim. Bence çok güzel editlemişler, yoksa bu dombili bu topa nasıl vurucak aklım ermiyor

hocam her golü 10 defa denerler 1 tanesi girer onuda kayda alırlar.zaten dikkat ettiysen her seferinde hava degisio.sende 50 tane denersin biri böle olur eklersin.sonra bi kaç tane daha tamamdır

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

ekerci'nin dediği gibi. internette bu tip çok video var.

pirlo, ronaldinho, messi, juninho, gerrard ,cristiano ronaldo ve tabiki beckham  frikik diyince akla gelen isimlerden

r10aldinho tarafından 19/Ara/14 02:15 tarihinde düzenlenmiştir

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

pirlo, ronaldinho, messi, juninho, gerrard ,cristiano ronaldo ve tabiki beckham  frikik diyince akla gelen isimlerden

bizim kepçe sergende var :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Havada reklam kokusu var.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

konu başlığını görünce aklım başka yere gitti :)

Frisky...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    GordonFreeman bunu yazdı

konu başlığını görünce aklım başka yere gitti :)

hahahahahhahahahaha

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

Roberto Carlos ? Pierre van Hooijdonk ? Hagi ? Alex de Souza ? Hadi son ikisini sayma ilk ikisi olmazsa olmaz.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

Roberto Carlos ? Pierre van Hooijdonk ? Hagi ? Alex de Souza ? Hadi son ikisini sayma ilk ikisi olmazsa olmaz.

evet bu 4 ismide sayabiliriz tabiki. Hooijdonk'u severdim, Kaptan Alex'i de. Galatasaraylıyım.

Eskiden Carlos da çok iyi kullanırdı. Hatta o meşhur frikiği bence şu ana kadar atılmış en iyi frikik golü.

Evet sergende iyiydi :) Delgado da öyle. zaten teknik oyuncular belli ediyor kendini.

Bu arada Hakan çalhanoğlu'nu da takip ediyor musunuz bilmiyorum, o da frikik konusunda çok iyi.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

evet bu 4 ismide sayabiliriz tabiki. Hooijdonk'u severdim, Kaptan Alex'i de. Galatasaraylıyım.

Eskiden Carlos da çok iyi kullanırdı. Hatta o meşhur frikiği bence şu ana kadar atılmış en iyi frikik golü.

Evet sergende iyiydi :) Delgado da öyle. zaten teknik oyuncular belli ediyor kendini.

Bu arada Hakan çalhanoğlu'nu da takip ediyor musunuz bilmiyorum, o da frikik konusunda çok iyi.

Hadise'yi de unutmayalım

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

Bence Juninho'nun Pirlo ya da Messi'den sonra anılması absürd olmuş.

Toplam Hit: 2408 Toplam Mesaj: 21