Dünyanın En İyi Hostingi ?
-
tahribat'ın şimdiye kadar hiç kapalı kaldığını görmedim şahsen. TBT'nin hostu hangi firmadan, merak ettim ?
-
CEO bunu yazdı
tahribat'ın şimdiye kadar hiç kapalı kaldığını görmedim şahsen. TBT'nin hostu hangi firmadan, merak ettim ?
Nameserver records returned by the parent servers are:
lee.ns.cloudflare.com. ['173.245.59.129'] [TTL=172800]
gail.ns.cloudflare.com. ['173.245.58.116'] [TTL=172800]
-
MustyKTE bunu yazdıCEO bunu yazdı
cloudflare bir host değil, dns hizmetidir.
CodeInside tarafından 03/May/13 14:35 tarihinde düzenlenmiştir -
CodeInside bunu yazdıMustyKTE bunu yazdıCEO bunu yazdı
cloudflare bir host değil, dns hizmetidir.
whois çektim bunlar çıktı
Registered through: GoDaddy.com, LLC (http://www.godaddy.com)
Domain Name: TAHRIBAT.COM
Registrant:
Soz Gumusse Sukut Altindir
Domain servers in listed order:
GAIL.NS.CLOUDFLARE.COM
LEE.NS.CLOUDFLARE.COM -
eğer yanılmıyorsam tbt dreamhost kullanıyor.
67.205.0.1 dreamhost.com
edit: %99 ihtimalle dreamhost kullanmıyor.
CodeInside tarafından 03/May/13 14:48 tarihinde düzenlenmiştir -
EnableTurk bunu yazdı
Öyle bi hosting istiyorum ki,
1 saniye bile kapanmasın.
Ücreti önemli değil,
sadece performans istiyorum.
Windows olsun, trafiği sınırsız olsun.
Bana dünyanın en iyi hostingini söylermisiniz hocalar. ?
Ücret önemli değilse Türkiye'deki büyük ISP'lerden biri ile ihtiyacına uygun destek anlaşması imzalayarak hizmet alabilirsin. %99.99 uptime garantisini alırsın, parayı ödediğin sürece host'u düşünmezsin.
-
Dünyanın en iyi hizmeti paran için değil seni düşündüğü için hizmet sunandır ve bu örnekte bahse konu sensin. Kendi kendine sunduğun hizmettir.
Para için no problema dediğine göre al bir hp sunucu. Superonline yada yakınında hangi varsa 1gb fiber bağlat, ups, yedekleme, klima derken (çokda pahalı değillerdir) kur kendi hostig yapını. Kota yok, bant genişliğl sınırı yok oh mis. ister win kur ister debian ister vps yap ister bilmem ne. Bütün fantazilerin gerçek olsun üstelik şartsız şurtsuz. Tek sınırın kendin olsun.
Ben aylarca, yıllarca istediğlm gibi ftp sunucu aradım ama yok bulamadım. Gittim aldım bir nas, bağlattım sabit ip li internet (ama adsl :-( fiber yok burada) içinde şimdilik 3tb cik diskte var keyfim yerime geldi. Birde fiber bulursam ohhh.
Ve nas a sağdece 580 tl verdim. Bu paraya sittim sene bu hizmeti alamazdım. içinde download maneger de var. Aslında php sunucu bile var. Yok'u pek az. Birşey indireceksem veriyorum linkini bilgisayarı kapayıp kordona batan güneşi izlemeye gidiyorum, o kendi çekiyor.
Kendi sunucunu kur derken demek istediğim bir bildiğim varda konuşuyorum.