folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En İyi Protein Tozu

Dünyanın En İyi Protein Tozu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dünyanın En İyi Protein Tozu Hangisidir Bilen varmı. yada hangisini önerirsiniz birde protein tozu nasıl kullanılırsa en iyi şekilde vucuda yararı olur. yada nasıl kullanılıyor bilen varmı.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek
    en iti marka nedir bilemem ben muscle juice kullandım, calısmadan once ve sonra olmak uzere yarımsar litre sut ve 2 kasık tozu kullanıosun. Tavsiye: Mutlaka shaker kullan cok cabuk dipe cokuo cunku...

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

Whey..

https://www.fitnessaktif.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek
    Anteramandan 45 dk önce 500 ml sütle beraber 30 gr(bu miktarı sen kendine göre ayarlayabilirsin) antermandan hemen sonra yine yağsız 500 ml sütle karıştırarak 30 gr olcak şekilde kullnablirisin.

https://www.fitnessaktif.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    korhan whey'i sütle önermem kana hızlı karışması gerektigi için su her zaman daha iyidir.Bodybuilding.com'a göre en çok satan whey optimum nutrion içinde bcaa ve glutamin var ama önce sorman gereken soru şu gercekten ihtiyacım var mı?Varsa hangi oranlarda ne almam lazım.Her zaman en iyi marka sana en uygunu olmayabilir.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek
    boşver protein tozunu doğal çalış.. soda iç, tuzlu ayran iç, çalışmadan önce.. Arnold gibi niyetin yoksa... 

........................................
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    -----------------------------
    korhan whey'i sütle önermem kana hızlı karışması gerektigi için su her zaman daha iyidir.Bodybuilding.com'a göre en çok satan whey optimum nutrion içinde bcaa ve glutamin var ama önce sorman gereken soru şu gercekten ihtiyacım var mı?Varsa hangi oranlarda ne almam lazım.Her zaman en iyi marka sana en uygunu olmayabilir.
    nasıl belirleye biliyoz bunu

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

benim yaptıgımı yapıcaksın

vucudun kas geliştirmesi için gerekli ana maddeleri ve yardımcı maddeleri yazıcaksın

ana maddeler protein karbonhidrad(burda yüksek kalite karbonhidradlardan basediyorum makarna gibi) ve çokda az olsa yag 

sodyum kalsiyum şu bu çok ince hesaplar.

Sonra oturucaksın sen bir gün içersinde her ögünde 20gr az olmıcak 40 gr çok olmıcak şekilde vucut agırlıgın * 1 yada vucut agırlıgın * 1,5 gr kadar protein alıyormusundaha sonra bunları aldıgın zamanlar önemli ben spordan 1 saat önce hafif bir protein(lor peyniri öneririm) ve karbon hidrat(tahıllı ekmek) karışımı alıyorum spordan hemen sonrada protein ve muz.Muzda hem çok iyi karbonhidrat var hemde potasyum.Şimdi sen yediklerine bakıcaksın bu şartları saglıyormu saglıyorsa ama 3000 kaloriyse birsroun var demektir. Aldıgın proteinin hepsini dönüştürüyormusun bu çok önemli.

Hani çok ince birşey bu.Benim vucudum büyüme hormonu artık daha az salgılıyor bol bol süt içiyorum kalsiyumda bu proteini bastırır.İstesem l-arnite alırım zerre vucuda zararı yok ama almadım.Bu biraz tercih biraz bilinc birazda ihtiyactır.İhtiyacın yoksa düşük yag yüksek protein oranıyla ve zamanlara uyarak besleniyorsan bunlara gerek bile yok.

Aldıgın proteinlerin cinside çok önemli 20 adet amino vardır aldıgın besinlerde hepsinin olmasına dikkat et.Whey denilen protein sindirimi kolay ve kana hemen karışan bir proteindir lor peynirinde bolcana bulunur.Lor + yumurta inanılmaz bir spora öncesi besinidir ama geceleri yatmadan önce bunları almak hata olur yatmadan önce kazein proteini içeren süte yogunlaşmak daha makuldur

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:

benim yaptıgımı yapıcaksın

vucudun kas geliştirmesi için gerekli ana maddeleri ve yardımcı maddeleri yazıcaksın

ana maddeler protein karbonhidrad(burda yüksek kalite karbonhidradlardan basediyorum makarna gibi) ve çokda az olsa yag 

sodyum kalsiyum şu bu çok ince hesaplar.

Sonra oturucaksın sen bir gün içersinde her ögünde 20gr az olmıcak 40 gr çok olmıcak şekilde vucut agırlıgın * 1 yada vucut agırlıgın * 1,5 gr kadar protein alıyormusundaha sonra bunları aldıgın zamanlar önemli ben spordan 1 saat önce hafif bir protein(lor peyniri öneririm) ve karbon hidrat(tahıllı ekmek) karışımı alıyorum spordan hemen sonrada protein ve muz.Muzda hem çok iyi karbonhidrat var hemde potasyum.Şimdi sen yediklerine bakıcaksın bu şartları saglıyormu saglıyorsa ama 3000 kaloriyse birsroun var demektir. Aldıgın proteinin hepsini dönüştürüyormusun bu çok önemli.

Hani çok ince birşey bu.Benim vucudum büyüme hormonu artık daha az salgılıyor bol bol süt içiyorum kalsiyumda bu proteini bastırır.İstesem l-arnite alırım zerre vucuda zararı yok ama almadım.Bu biraz tercih biraz bilinc birazda ihtiyactır.İhtiyacın yoksa düşük yag yüksek protein oranıyla ve zamanlara uyarak besleniyorsan bunlara gerek bile yok.

Aldıgın proteinlerin cinside çok önemli 20 adet amino vardır aldıgın besinlerde hepsinin olmasına dikkat et.Whey denilen protein sindirimi kolay ve kana hemen karışan bir proteindir lor peynirinde bolcana bulunur.Lor + yumurta inanılmaz bir spora öncesi besinidir ama geceleri yatmadan önce bunları almak hata olur yatmadan önce kazein proteini içeren süte yogunlaşmak daha makuldur

az cok anladım saolasın

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

hikaye bunlar ..

bol bol patates bol bol pilav (bulgur pirinç) bol bol haşlanmış et(löp löp dediklerimizden) fasulye balık vs vs..

yarışmalara katılıp milli takımdı şu bu demeyeceksen dediklerimi yap. vücudunu haşat etme.

bizim salonda 52 yaşında adam var benden hızlı koşuyor vücudu sıkı karın kasları o biçim  yüzünü saklayıp vücudunu göster yaşı 20 dersin.

dedikleri bu işte..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    tahin pekmezi .fındık.keçi boynuzu : ) bıre bir dene bak anlıcaksın hemen aklın baska yere gitmesın :d sen bnları dene bak

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 5324 Toplam Mesaj: 12