Dünyanın En Kaliteli Video Formatı
-
1080p olması lazım bildiğim..
1920×1080 px çözünürlük.. en ufak boyutlu bir 1080p film yaklaşık "8.50 GB" oluyor..
örnek : Görevimiz tehlike 3 (1080p) : ~13 GB
-
mkv formatındaki filmler baya bi sıkışıtor benim ekran kartım yüksek çözünürlüklü filmleri oynatmadığı için izleyemiyorum :) ama mkv nin çok iyi olduğunu biliyorum 1800 dpi filmleri aynen sıkıştırıyor 200-300 mb civarı oluyor bence onları indir hem fazla uğraşmazsın
-
yanlız ekran kartıda ıbnelık yapabılıyor hd fılmlerde gercı konuya yorum yazar herkes bılıyrodurda ben yınede bı belırteyım demıstım gecenlerde fx5500'ümde acayım dedim hd bir fragman sıçtı batırdı kendileri : /
-
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------yanlız ekran kartıda ıbnelık yapabılıyor hd fılmlerde gercı konuya yorum yazar herkes bılıyrodurda ben yınede bı belırteyım demıstım gecenlerde fx5500'ümde acayım dedim hd bir fragman sıçtı batırdı kendileri : /
-----------------------------senin gene iyi benim fx5200 :)
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------1080p olması lazım bildiğim..
1920×1080 px çözünürlük.. en ufak boyutlu bir 1080p film yaklaşık "8.50 GB" oluyor..
örnek : Görevimiz tehlike 3 (1080p) : ~13 GB
-----------------------------
bu tür filmleri bulmak için nasıl arama yapıyoruz. yada link verecek arkadaş varmı.. -
www.divxsitesi.net
Reklam gibi olacak fakat ben buraya takılıyorm.Türk yapımı filmler hariç her filmi rahatça bulabiliyorum.Şiddetle tavsiye ederim.
Bide işin torrent kısmı varki.Rapidshare şifresi al hiç bulaşma derim.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------www.divxsitesi.net
Reklam gibi olacak fakat ben buraya takılıyorm.Türk yapımı filmler hariç her filmi rahatça bulabiliyorum.Şiddetle tavsiye ederim.
Bide işin torrent kısmı varki.Rapidshare şifresi al hiç bulaşma derim.
-----------------------------
eyw krdeşim güzel :) bide rapid üyeliği almam gerekiyoo. vardı yeni bitti. yıllığı kaç lira acaba bilen varmı... -
hD olarak kayıt yaparsın ama 20 mb hd ye çevirince 100 mb ı buluyo :D