folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En Manyak 9 Kişisi

Dünyanın En Manyak 9 Kişisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    helal murat hocam =) senin karşına bu konuda çıkacak adam tanımıyorum harbiden =)

BAN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Abüüüüüüüüüü BunLar Kafadan Kayma

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    hitlerin ailesinde aptallık war manyaklık deil :) sadece en büyük ablası normalmiş dinledikte biliyoruz :)) manyaqlığa gelince tahribat ailesi komple olmalıydı :DDD bi de en büyük manyaqlardan birisi çarşı ve lideri alen makaryan ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    oha :D bizim de burda bi deli var sümüklerini böle acaip çekio yiyio şapurdatıo o da adam öldürse 10. olur bu guruba walal.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sdOscr
    sdOscr's avatar
    Erkek
    firex aklımdan gecmedi degil haa ((((((((((:

Zahirimde zuhur eden ilk şerefsizlik abidesi.Yıktı gitti batınımı adilik efektli sillesi.Çiviyi çakıp sökünce kalmaz mı sanki izi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Atlantis Demişki :
    ADOLF HİTLER manyak kişilikten daha çok akıllı bi kişilik olarak bilinmelidir öyle olmasaydı bu gün hala onun izinden yürüyenler olmazdı ADOLF HİTLER bir devlet adamı olarak dünya tarihini durduran ve gerileten güçleri tespit etmiş onların gelecekte insanlığa vereceği zararları önceden görmüş ve bu konuda ciddi çalışmalar içine girmiştir illüminati örgütünün amerika ve siyonist bazlı çalışmaşarına karşı savaşmıştır bu günkü filistin mücadelesini desteklemiştir hançer birliğini 1943 de kurdurarak mısıra adamlar gönderip arapları organize ettirmiştir kırım türklerini sovyet zulmünden korumuştur yaptırdığı arkeolojik atlantis ve lemuria araştırmaları ile insanlığın altın çağına ışık tutturmuştur yaptırdığı buluşlar 1970 li yıllara kadar havacılık alanında kullanılmıştır
    -----
    Daha fazla bilgi için tahribat Ansiklopedisinin 6. Cildinin 54. sayfasına bakabilirsiniz :D
    ne alaka demeyin bi an aklıma bu geldi hababam sınıfından :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Yeni konu açıcaktm fkt dead bodies açmış ve çöpe tşnmş dolayısıyla açmadım
    Atlantis gayet güzel açıklamış zaten benimde savundgm bir düşünce var:
    Tarihte Bir kişi hain manyak faşist vs görülürse iki ihtimal var ya hakkaten öyle yada yapmak istedgini başaramamış..
    Şöle düüşünün eğer osmanlı yıkılmasaydı padişahlık kalsaydı atamızı bize tarih kitaplarında nası okuturlardı dersiniz?Gey,vatanhaini,batılı meraklısı vs vs binbirtürlü şey bu hep böyledir hitler bazen dahilikle delilik arasındaki çizgide gidip gelmiştir doru fakat yaşadıklarını biz yaşasak bizde sağla kalmazdık heralde:D hernyese toparlarsak Eğer hitler rusyaya saldırmayıp o toprakları elinde tutsaydı şuan kimse faşist bu diyemezdi bilmem anlatabildimmi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bi de hitlerin doktoru vardi. Mengele idi ismi galiba. Kamplardaki yahudiler ustunde deneyler yapmi$ti.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    "" BİR GÜN ÖLDÜRMEDİĞİM HER YAHUDİ İÇİN BANA SİTEM EDECEKSİNİZ "" ADOLf HİTLER tüğlerim tiken tiken oldu nie acaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Hee olm lan joseph mengele yok orda, o baya baya manyak ikizler arasında organ nakli falan denemiş adamlar canlıyken :| 10. biri varsa o kesin mengeledir ekleyin ipneyi.
Toplam Hit: 6046 Toplam Mesaj: 42