Dünyanın En Seksi Hacker'ı!
-
AglayanCocuk bunu yazdı:
-----------------------------
Vuracan kırbaçı, vuracan kırbaçı...
----------------------------- -
Branxian bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------megan fox un olmadıgı listeye ben liste demem :D
-----------------------------Katılıyorum hacı ayrıca bu karının neresi güzelde 9. sıraya koymuşlar..
10 tane dalgam olsa 1 tanesini vermem buna..
-----------------------------Kafasına kese kağıdı geçirip seçmiş olabiliteleri yüksek hacı :F
-
Nefes alıyo gibi :|
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------ben farkettim kalbi atıyo
-
Mylitta bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------ben farkettim kalbi atıyo
Her türlü o zaman müdür :| -
Hacılar müride Bang-bang i görmeden güzel hatun gördüm demeyin... Kendisi bu sonradan olma hackerların alayını yer benden söylemesi...
-
40 bin Dolarmı ne götürmüş dedim kendi kendime ulan kal... çık sokaga ne 40 bin dolarlar akar sana :D
-
cillop gibi kız da 10 sene sonra mı gtü dağıtmış olur beğenmez kimse:)
-
1,50 zorlarsan 1,60 çıkmaz bundan
-
Milamber bunu yazdı:
Hacılar müride Bang-bang i görmeden güzel hatun gördüm demeyin... Kendisi bu sonradan olma hackerların alayını yer benden söylemesi...
-----------------------------Oha! http://www.tahribat.com/Murit-Bang-bang
İmzası
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.İlgi ve Uzmanlık Alanları
Gündelik işlerimde kullandığım diller Delphi ve Visual Basic tir eskiden çok kullanırdım. msSQL kullanan muhasebe programlarından data export import, data process işlemlerinden tut basit crack işlemlerine, delphide trojan yazmaya kadar, ufak tefek şeylerde yine kullanıyorum.
İş için kullandığım diller ağırlıklı olarak C, daha az C++, yeni yeni C#... C ve C++ konusunda uzman olduğumu söyleyebilirim C# ı bir senedir öğreniyorum javanın kopyası olduğunu düşünenler var java bilmediğim için yorum yapamıycam. C ve C++ dillerini Linux platformlarında da kullanabiliyorum.
Kullandığım veritabanları, msSQL, postgreSQL, Oracle… diğer veritabanlarında da iyiyim her veritabanını user manual ini okuduktan sonra rahatça kullanırım, mySQL de kullanırım da diğerlerinde daha iyiyim, ilk göz ağrım olduğundan minik depo işlerimde Access accessbasic kullanıyorum ilk göz ağrım.
Aklına gelebilecek tüm güvenlik protokollerini adım gibi bilirim basit protokoller de yazdım vasattılar ama bir gün iyi bir protokolün temellerini atacağım, bunları kurs teorileri ve üç beş makinelik simülasyonlarda değil pratikte bilirim, uzun bir süre bankalarda çalıştım elime su dökecek insan sayısı çok az, beklide yok, yazsam sekiz dokuz sayfa alır heralde.
Script olaraktan php, msjs, javascript bilirim. .net kolay ve zevkli ama çok sayıda datanın tutulduğu veritabanları kullanıcı etkileşimi için php kullandığından, zend framework tercih ettiklerinden, bunları düdüklemek için zendframeworkle çok uğraştığımdan ayrıca kendi kütüphanem olduğundan php ile uzun ve karmaşık bir ilişkimiz var. Php scriptlerinin tamamına yakınını taramışlığım vardır mambo, xoops, typo ve durupal beğendiğim içerik yönetim sistemleridir typonun yapısı çok hoşuma gider ve hiçbirini kullanmam.
Ekstralarım :) Adobe Photoshop seviyemin ne olduğunu bilemiyorum, ps6, ps8, pscs3 eğitim cdlerini bitirdim, vakit buldukça phosothop secrets dvd sine bakıyorum bir dvd bitirdim bile, kendi resimlerimi editleyebiliyorum, web için resimler hazırlayabiliyorum, kağıt kalınlığına renk ayarlarına kadar matbaa ayarlarını yapabiliyorum, efektlere katmanlara renk kanallarına hakimim, galiba giriş seviyesinin üstüne çıkmayı başardım.
İşletim sistemi olarak macOS ve BEos dışında tüm sistemleri kullandım, ms in 3.1 ve 95 ve 98 i hala bazı yerlerde kullanılıyor, macosu yıllardır merak ederim mac almadığım için kurup kullanamadım, grafik konusunda vaktim olur ileryebilirsem hobi olsun diye alıcam bir tane mac, Linuxun Debian tabanlı dağıtımlarını severim, Fedora da fena değildir, kullandığım ilk Linux redhatın 6 sürümüydü Linux programlarını hiçbir zaman sevmedim standart gui kullanılmamasını her programın öğrenilmesinde ekstra zaman kaybı olarak görürüm, opensource nimetlerinden yararlanırım opensource program yazmam, En sevdiğim Linux yazılımı compiz. Vistaya kanım ısınmadı iş için kullandığım bilgisayarda 64bit Vista, 32bit Vista, 64bit xp ve 32bit xp var 64bit xp yi çok seviyorum hızlı ve verimli.