Dünyanın En Şiddet İçerikli Oyunu ?
-
god of war belki. şiddetten kastın ne asıp kesmek mi silahlı çatışma mı?
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
neden piskopatmisin :D yaz sonra editle yazcam gecen bi yerde okumuştum bulayim yazayim
-----------------------------Yok be hocam Çok oyun oynayanlar bilir bi zaman sonra dünyan oluyor senin..Gerçek hayatta yapamadıklarını orada yaparak stres atıyorsun
-
ulquiorra bunu yazdı:
god of war belki. şiddetten kastın ne asıp kesmek mi silahlı çatışma mı?
-----------------------------Daha fazla kan daha fazla organ daha fazla şiddet =)
-
Mahmuntu tuttum öneriler için teşekkürler mahmunt indirmek isteyenlere linkde veriyim :
Hotfile.com: One click file hosting: MANHUNT.rar -
Left For Dead derim hacı durmadan kesiyosun,biçiyosun,parçalıyosun,eziyosun falan.. iyidir yani
-
stabilo bunu yazdı:
Left For Dead derim hacı durmadan kesiyosun,biçiyosun,parçalıyosun,eziyosun falan.. iyidir yani
-----------------------------Hacım o daha çok ekiple oynanınca zevk veriyor counter gibi falan.
-
Prototype vardı bir zamanlar. Mesela oyunda, binaların tepesine falan koşarak tırmanabilip oradan atlayıp bir süre süzülerek yere inebiliyorduk. :) Oyunlarla pek aram yok; gördüğüm en aksiyonlu oyundu.
-
painkiller
-
1.postal 2
2.punisher
3.the suffering
-
tatarramazan bunu yazdı:
-----------------------------Prototype vardı bir zamanlar. Mesela oyunda, binaların tepesine falan koşarak tırmanabilip oradan atlayıp bir süre süzülerek yere inebiliyorduk. :) Oyunlarla pek aram yok; gördüğüm en aksiyonlu oyundu.
-----------------------------aynen gökdelene çıkıp atlıyorum ben :D kan felan da var güzel oyun dene prototype'ı da.