Dünyanın En Tipsiz Facebook Kullanıcısı İşte Burda
-
Beyler amacınızı anlamadım ama yaptığınızı komik buluyorsanız gidin aynaya bakıpta kendinize gülün o facebook profili bana aittir şimdi DAĞILIN LAN!
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler amacınızı anlamadım ama yaptığınızı komik buluyorsanız gidin aynaya bakıpta kendinize gülün o facebook profili bana aittir şimdi DAĞILIN LAN!
-----------------------------Demek sensin :|
-
Sarper bunu yazdı:
----------------------------zuhahah harbi yedinmi lan ? :D ahahahahahahahahahahah :D
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------sarper bizde seni sevioz :D
-
http://forum.donanimhaber.com/m_39338412/mpage_3/f_/key_dunyanin%2Ctipsiz//tm.htm#39341540
DH'de verildi.
edit:sen de bana yapmıştın aynısını robinson hatırlarsan?
-
lalada bunu yazdı:
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------Beyler amacınızı anlamadım ama yaptığınızı komik buluyorsanız gidin aynaya bakıpta kendinize gülün o facebook profili bana aittir şimdi DAĞILIN LAN!
----------------------------zuhahah harbi yedinmi lan ? :D ahahahahahahahahahahah :D
-----------------------------o yedimi bilmem ama ben kendimi görünce direk dumur :ı
-
sıçan tam bombaydı :D
-
İlk basışım da benm profil gelince "Lan !?" dedim ama sonradan link değişince anladım :D
-
Saniye Saniye Yaşadıklarımı aktarıyorum :D
1. Sn) ??????
2.Sn)Alla Alla
3. Sn)Lan?
4. Sn) Ha sktirrr
5. Sn) Neden ben ? Ne alaka nerden tanıyorki beni?
6. Sn) Olan olmuş yorumlara bakak ne demişler :D
7. Sn) heeeeeee vay amk bunu yedik ya ne diyim :D
8. Sn) Oh be :D
9. Sn) Z-CHAN :D hahauahauauahaua
EYV :D
-
:DHarbi küfredecektim tam:DZchanın tepkisi harikaydı eklemek lazım:D