Dünyanın Hamile İlk Erkeği!
-
Dünyada ilk kez bir erkek hamile kaldı. Thomas Beatie karnında, babası olacağı çocuğunu taşıyor. Thomas aslında cinsiyet değiştirmiş bir kadın.
Bugüne kadar sadece komedi filmlerinde karşılaşılan erkeğin hamile kalması durumu ABD’de gerçek oldu.
Oregon kentinde yaşayan Beatie çiftinin Temmuz'da doğması beklenen kızlarını babası Thomas dünyaya getirecek.
Thomas’ın doğum yapmasında biyolojik bir engel yok. Çünkü Thomas ameliyatla sonradan cinsiyet değiştirmiş bir kadın. 21 yaşındayken ameliyatla göğüslerini aldıran Thomas’ın cinsel organına ise operasyon yapılmadı. Düzenli olarak testesteron hormonu enjekte edilen Thomas, Nancy adlı bir kadınla evlendi.
Çift, gittikleri doktorda Nancy’nin kısır olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Thomas hormon tedavisi kesti ve dört ay sonra regl olmaya başladı.
Dokuz doktor gezen çift sonunda hayallerini gerçekleştirdi. Temmuzda doğumu gerçekleştirmesi beklenen Thomas, “Hamile bir erkek olmak inanılmaz bir duygu. Cinsel kimliğim açısından bir değişiklik olmayacak. Nancy için de sadece bebeğimizi taşıyan bir kocayım. Kızımın babası ben, annesi ise Nancy olacak. Çok mutluyum” dedi.Yorumsuz :):)
-
ilk oldugunu kim soyluyor hocam?, yaklasik 10 sene once gordum ESQUARE erkek magazininde hamile baba, doktorlar gozetiminde bebegin besin unitesi gelistiriliyordu
bir de bu senin haberdeki donme, has erkek sezeryan dogum yapabiliyor :)..
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------
ilk oldugunu kim soyluyor hocam?, yaklasik 10 sene once gordum ESQUARE erkek magazininde hamile baba, doktorlar gozetiminde bebegin besin unitesi gelistiriliyordu
-----------------------------
bi film vardı o geldi gözümün unüne
-
dergi Esquire
-
Daha öncede böyle bir olay söz konusuydu atta Arnold Schwarzenegger ''in
Bir filmide vardı :)
-
Ahmak ya =)))
-
nasıl hamile kaldı şimdi anlamadım biri bana acıklarmı , erkeği nerden becermiş ki hamile kalsın yuh diyom yani artık :)
-
bebeğin gelişebileceği bi rahmi varmış erkeklerinde benim haberim mi yokmuş :D
nerde gelişecek lan bu bebek?
edit büdüt: kadınmış ya lan bende bişi var sandım
-
hoca ne diyeceğimi şaşırdım yaw :S nasıl insanlar ya bunlar
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl hamile kaldı şimdi anlamadım biri bana acıklarmı , erkeği nerden becermiş ki hamile kalsın yuh diyom yani artık :)
-----------------------------eyicene okudunmu.
-
lan iyi bu erkek olmus bizim bi akrabamız var nazlı die :D 17 yasında :D kız da kız deil mk :D sevgilisi var falan bütün kızlara asılıo vs zaten oda ameliyat olcak yakında :D erkek oluo mk :D kızken faydalanamadık erkekken ne yapcaksak artık :D
konuya gelince allah analı babalı büyütsün abü :D
