Dünyanın İlk Savaşçı Robotu Mu Desem?
-
Japonlar yapmış gene :) Sakakibara-Kikai isminde bir japon savaşlarda Cyborg dönemi başlatacağını dile getirmiş , ve hani kullanıldı Matrix - Zion şehrinde ondan yapmaya çalışmış.. Ama şahsen oyuncak gibi olmuş :) Çelme taksan yere düşecek cinsten bu aletede $345.000 para biçmiş..

-
zuahhahahahahhaha :):) ben buna 5$ bile vermem çok komik yaw
-

böyle çizgiflm tadında bişi olmuş boktan olmuş bencede amna yinede bu aletlerin yürümesi filan çok zor iş discovery de falan bayaa kasmışlardı yinede helal olsun bizim türklerin yapması söz konusu bile deil japonlarla dalga geçicenize oturun sizde aynından yapın kolaysa :)
ama tabi o silahı takmaya izin wermezler :)
-
ir2 bunu yazdı:

böyle çizgiflm tadında bişi olmuş boktan olmuş bencede amna yinede bu aletlerin yürümesi filan çok zor iş discovery de falan bayaa kasmışlardı yinede helal olsun bizim türklerin yapması söz konusu bile deil japonlarla dalga geçicenize oturun sizde aynından yapın kolaysa :)
ama tabi o silahı takmaya izin wermezler :)
Abü silah denemez ona , ankarada bi köyde paintball oynanıyor onun silahını koymuş adam :) Joistickle komuta etmek içinde hava basıncını kullanmış pıs pıs ses geliyor :D Ne var yani yapar elin Sakakibarası yapıyorsa... Bizim Şakirbaba'da yapar.. Tornavidayı tutuşturmak lazım sadece
-
Yapacam böyle bi sey :) Kafaya koydum
-
bizim Şakir Babaya sahip çıkan oldu da, yapmadı mı bizimki ? :))
-
way anasını one la
-
Ben hala Voltran'ı bekliyorum:D:D:D
-
Bildiğin skoda bu hava soğutmalı skoda.
-
Türkiyede bi tek insan yapilmiyor neden bahsediyorsunuz ver bütceyi bak neler cikiyo..
-
deca celme takarken :) ayagını ezmesın :):) cok kotu olur sonra vala :)