Dünyanın İlk Taşınabilir Bilgisayarı
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Ağırlık niyetine güzel olur aslında...2 floppy yerine 1 yapıp neden ekranı biraz daha genişletmemişler acaba? Bunu aldığında yanında kavonoz dibi gözlükte veriyolardır :D Bi yerde de laptopun atası yav...
-----------------------------1 diskette işletim sitemi calısıyo diyelim yaptıklarını vahiylemi aktarıcaksın diğer ortamlara ?
-
be_cool bunu yazdı:
haha bunun faresıde yokla :d
olum sandık gibi a.q içinde cirit atıyolardır :D fareler , kurtcuklar :d hayvanlar aleminin arısı ordadır a.q her türden bir çift :D nuhun gemisi gibi :p -
sene 1891 demiş. %85 iniz aminoasitken adamlar taşınabilir pc yapmışlar.
-
emininm şimdi daha pahalıdır :)
-
bunu nereye tasıyolar tuvalet te falan kullanıyolar herhal de kimse gormesin die
-
lise yıllarımda gormustum turk fılmlerındekı koyden sehre goc eden adamların bavulları gıbı bır cantanın içinde varddıı nasıl sıgdırmıslar hayret :)
-
Bir çoğunuz bunu beyenmiyorda çok merak ediyorum kaçınız msdos kullanıp basıc yada q basıc de turk bayragı yapıp dalalandırdı. ondanda vaz gectım kacınız 5inc lık dısket kullandı? zamanın en super bılgı sayarıdı :) hemde cıft dısket suruculu :) vaybe yaslanmısım....
-
floppy 3.5 inc ise o ekran hic 5 inçe benzemior....
-
boyu kısa olan bakanlara yapmıslar bunu :D kursude zorluk cekmesınler die muhahaa
Toplam Hit: 3369 Toplam Mesaj: 20