Dünyanın Merak Ettiği 100 Yıllık Paket
-
birsürü belge çıktı kimbilir neler yazıyor o belgelerde :)
-
8 saat reklam. 1 saat gösteri. 1 dk açma süresi, 1 dk kaba taslak gösterme ve sonuç hüsran :) Tahmin ettiğim gibi evraklar çıktı. Detaylıca incelerler. İnsan bari kaba taslak ne yazıyor onları söylerdi. Ben önceden bakılmadığına pek inanmıyorum açıkçası. Binlerce kişinin izlediği canlı yayında sürpriz paket açmayı bir yerleri yemez :)
Austen tarafından 24/Ağu/12 19:52 tarihinde düzenlenmiştir
Birde 100 yıldan kısa süre önce paketlenmiş gibi bir izlenime kapıldım. Kağıtların yapısı, baskı kaliteleri vs bunu gösteriyor. Gazetede 1919 yazıyor diye okudum bir yerde ama dikkat etmedim. -
Slothere bunu yazdı
8 saat reklam. 1 saat gösteri. 1 dk açma süresi, 1 dk kaba taslak gösterme ve sonuç hüsran :) Tahmin ettiğim gibi evraklar çıktı. Detaylıca incelerler. İnsan bari kaba taslak ne yazıyor onları söylerdi. Ben önceden bakılmadığına pek inanmıyorum açıkçası. Binlerce kişinin izlediği canlı yayında sürpriz paket açmayı bir yerleri yemez :)
aynen katılıyorum. ne saçmalar ya.
-
türk aklı amk bizde ola 100 yıl değil verildikten 1 saat sonra açarlardı hasiktir 100 yıla dayanır mı bu diyerek
-
Sonuc kocaman bir husran mi oldu simdi. Detayli aciklama icin bir tarih verdiler mi.
-
-
coLin bunu yazdı
Eyvah konusu varmış ben görmedim :) sildireyim bari benimkini.
o konu biraz farklı hocam holynin dediğini kastediyorsan :D
-
içinde şöyle bir yazı çıkıyormuş '' türkiyenin başına tayyip diye biri gelecek .taklitlerinden sakınınız '' :D
-
bunların okullarındaki komedi gibi oğrenciler gelecekten neler beklediğini yazar kapsüle koyar okulun bahçesine gömer 10 yıl sonra çıkartıp okurlar buda 100 yıl önceki okul projeleri olmasın :D
-
volkan bunu yazdı
bunların okullarındaki komedi gibi oğrenciler gelecekten neler beklediğini yazar kapsüle koyar okulun bahçesine gömer 10 yıl sonra çıkartıp okurlar buda 100 yıl önceki okul projeleri olmasın :D
http://www.futureme.org/ geçeğe mail atın hocalar
lise 2 yollamıştım bir tane bu yıl eylül ayında yada doğum günümde gelecek inş :D