Dünyanın Merkezine Sondaj
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
Düşünün Deligi Deliyorlar Yerden Lavlar Fıştırıyyor durduramıyorlar okyanusu taş haline getiriyor yer altı boşaldıgı için çokmeler tepremler oluyor yer toprak içeri gömülüyor tüm dünyayi tetikliyor depremler lavlar tusunamiler dünya bir delikten geldi bir delikten gidiyor.
-----------------------------dünyada ki tüm okyanuslar falan renk değiştirip boyut atlıyor lavlar içinde yüzcez falan fişman aslında iyi lan :| değişiklik lazım bazen :D
-
Bir Bakmışız Çekirdeği Çatlatmışlar Hepimiz Ay'da yürür gibi havalanmaya başlıyomuşuz :D
-
o değil de ay'a ayak bastık sonra tık yok
gerileme ya da duraklama dönemine mi girdik dünya olarak nedir?
herhalde ben o yıllar görsem derdim ki 50 yıl sonra ay'da tatile gideriz oteller kurulur felan
-
ExpirE Cok Türk Filmi izliyorum Ondan Olabilir Mi
-
abi aya ne zaman gidildiki??
-
by_zannoq bunu yazdı:
abi aya ne zaman gidildiki??
-----------------------------hea bir de komplo teorilerine girelim
-
sokoban bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
Düşünün Deligi Deliyorlar Yerden Lavlar Fıştırıyyor durduramıyorlar okyanusu taş haline getiriyor yer altı boşaldıgı için çokmeler tepremler oluyor yer toprak içeri gömülüyor tüm dünyayi tetikliyor depremler lavlar tusunamiler dünya bir delikten geldi bir delikten gidiyor.
-----------------------------hocam sondaj yapıyorlar nerden çıkardın beş dakkada bu senaryoyu :D alt tarafı örnek alacak adamlar.
-----------------------------holywood senaryosu gibi yazmış mübarek :D
-
zamazingo bunu yazdı:
sen üzerinde durduğun gezegnin sırrını çözemedin daha senmin neyine uzay uzaylı gezegen
-----------------------------uzaylılar bence yoktur olsa bile buraya gelen ufo gelirdi :)
-
Amd-x bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------dünyada ki tüm okyanuslar falan renk değiştirip boyut atlıyor lavlar içinde yüzcez falan fişman aslında iyi lan :| değişiklik lazım bazen :D
-----------------------------ne olsun istiyonuz la,neyin peşindesiniz siz.. :D ağzınızı hayra açın biraz mq..
-
amk ztn insanoğlunun aya kadar gidip, kendi dünyalarında aşşağılara inememesi çok saçma geliyor bana.ş