Dünya"Nın Sonu Geliyor...
-
Dünyanin Sonu geliyor... Yuce Rabbimiz yavas yavas bize kiyameti yakinlastiriyor... 2030 yilina kadar buyuk bir ihtimalle bilinmeyen bir gezegen dunyamizla carpisacak... iklim degismesi olacak ve dunya karlar veya sular altinda kalicakmis...
-
bizim bilmediğimiz bir kezegen kimbilir kaç milyon ışık yılı uzaklıktadır ve ışık yılıda ışık hzıı ile hesaplanır buna göre ( mantık yürütüyorum herangi bilimsel dayanağım falan yok ) 30 yıl içinde birden ortaya çıkıp tamda dünyaya çarpması çok saçma olur bence... buna en güzel açıklamayı BartheZ abim yapar abimin cevabını sabırsızlıkla bekliyorum
-
Biz farkına bile varmadan gezegenin zart die çıkıp bize çarpması için heralde o gezegenin ışık hızıyla gidiyor olması lazım. Yoksa neyin bize carpacağı, yada varsa bu tip bir olasılık zaten bunu tespit edecek teknoloji mevcut. 2030 da bizimle yörüngesi kesiçecek bir gezegen de ışık yılı uzaklıkta falan değildir zaten :)
-
Zaten Son 3 yildir dünyanin sonu geliyor:)) fisilti gazetesi:)
-
tum pislikler ortaya cikmadi mi ?? Fuhus,Eroin,Kokoin,Gaz kirliligi,Hava kirliligi,Ozon tabakasinin delinmesi bunlar nedir peki ???
-
2030 da ben 43 yaşımda olacam. ondan sonra kıyamet kopsa ne olur. en kötü ihtimal yanarak ölürüz. yada cehenneme gideriz. bi de bu gezegen değil göktaşı falandır. şööle en büyüğünden
-
ya yok be. ısınma filan. avrupa sıcaklık ortalaması 14 derece olacak.
sonra dünya su arayacak. büyük devletler su için birbirini yiycek heryeri bombalıycak. atom bombaları kullanacak
Allah'a hawale edelim -
hadi ya ben o zaman gidip yüzme takimlarimi aliyom
-
xooox bunu yazdı:
hadi ya ben o zaman gidip yüzme takimlarimi aliyom
:))) güzel yorum yapmışsın helal :) -
AnGeLuS_MaFia bunu yazdı:
Dünyanin Sonu geliyor... Yuce Rabbimiz yavas yavas bize kiyameti yakinlastiriyor... 2030 yilina kadar buyuk bir ihtimalle bilinmeyen bir gezegen dunyamizla carpisacak... iklim degismesi olacak ve dunya karlar veya sular altinda kalicakmis...
Abim yas kac ya :) inanmaa boyle seylere... -
yaws çarparsa çarpsın 2030 da olacağını sanmamda isterse yarın ççarpsın elvet bi gün ölecez.....
Toplam Hit: 3911 Toplam Mesaj: 16