Dünyanın Uydusu Ay Ortadan Parçalansa 21 Aralık
-
aya baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm esprisi yapamayız lan daha ne olsun :(
-
Lotus bunu yazdı
aya baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm esprisi yapamayız lan daha ne olsun :(
Devreleri yakacaksın hemşerim zorlama.
-
piskopatix bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Gece Aydınlanma Enerjisi Daha Çok Gidecek Demektir, Buda Vergileri 4 de Bile Katlayabilir... Korkunç Bir Olay Olurdu..
O Vakit Geldiğinde Bişey Olacaksa Aya Olsun Dünyaya Olmasın, Valla Ben Razıyım.. Yazıktır Dünyamıza Valla..
Hocam ay zarar görürse dünyada görür ay dünyanın yörüngede kalmasında bir rol oynuyor ve dünyanın dönüşünü stabilize ediyor.
Tüh Bunu Nasılda Düşünemedim.. :)
-
ShockMan bunu yazdı
:D:D:
hocam rahat olun 21 aralıkta dünyanın sonu gelmicek.
olacak olan şey dünyanın yörüngesi manyetik alanı çekim kuvveti falan fişmekan. köydeki memet agaya ya da 10 saat 40 liraya çalışana giren çıkan olmucak.
milyon dolarla borsa oynayan, uzaya gidicek olan adamlar etkilenir bundan. o gün yok fransadaki köy ve şirinceye bişi olmucakmış. hassigome diyorum sadece. ne yani yüce peygambere bile bildirilmemişi bunlr ne biliyor??
ha diceksiniz lan amele adamların nerdeyse her dediği tutmuş, ben de derim ki iyice bi git bak ne demişler ?
mayaların diliyle günümüzün alakası yok. yorum yapan eleman öle anlamış. kaldı ki bir sürü anlamı vardır.
neyse fazla söze gerek yok 22 aralıkta görüşürüz :D
-
joe_black bunu yazdıShockMan bunu yazdı
:D:D:
hocam rahat olun 21 aralıkta dünyanın sonu gelmicek.
olacak olan şey dünyanın yörüngesi manyetik alanı çekim kuvveti falan fişmekan. köydeki memet agaya ya da 10 saat 40 liraya çalışana giren çıkan olmucak.
milyon dolarla borsa oynayan, uzaya gidicek olan adamlar etkilenir bundan. o gün yok fransadaki köy ve şirinceye bişi olmucakmış. hassigome diyorum sadece. ne yani yüce peygambere bile bildirilmemişi bunlr ne biliyor??
ha diceksiniz lan amele adamların nerdeyse her dediği tutmuş, ben de derim ki iyice bi git bak ne demişler ?
mayaların diliyle günümüzün alakası yok. yorum yapan eleman öle anlamış. kaldı ki bir sürü anlamı vardır.
neyse fazla söze gerek yok 22 aralıkta görüşürüz :D
Sanırım 23 Aralık Demek İstedin, Umarım Görüşürüz.. :)
-
ugur0 bunu yazdı
bide iyi yanından bakın olum, sular yükselirse belki kütahyada denize gireriz fln:d
-
ShockMan bunu yazdıSanırım 23 Aralık Demek İstedin, Umarım Görüşürüz.. :)
yok hoca 21 aralık akşam namazından sonra olacak deniyo
-
O bahsedilen mükemmel denge alt üst olur. Sen de narenciye sıkacağında büzüşmüş bir portakala dönersin.
-
joe_black bunu yazdıShockMan bunu yazdıSanırım 23 Aralık Demek İstedin, Umarım Görüşürüz.. :)
yok hoca 21 aralık akşam namazından sonra olacak deniyo
Tamam Pardon O Zaman, 22 Aralıkta Pm Leşelim O Zaman. :) Umarım Yaşıyoruzdur. Bir Sürpriz Olmaz.
-
valla bende bir şeyler olur diye düşünüyordum ama öyle bol actionlu bişeyler olmayacak artık emin oldum... :D o yüzden ayın falan parçalanacağını sanmıyom uzaylılar falanda gelmez bu dünyaya kasmayın az bi değişiklik olacak başka bir halt yok... 2013 gelsede sınava girsek of ülen of. :D
BuZuL tarafından 31/Eki/12 15:07 tarihinde düzenlenmiştir