folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Dünyanın Uydusu Ay Ortadan Parçalansa 21 Aralık

Dünyanın Uydusu Ay Ortadan Parçalansa 21 Aralık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

aya baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm esprisi yapamayız lan daha ne olsun :(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

aya baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm esprisi yapamayız lan daha ne olsun :(

Devreleri yakacaksın hemşerim zorlama.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Gece Aydınlanma Enerjisi Daha Çok Gidecek Demektir, Buda Vergileri 4 de Bile Katlayabilir... Korkunç Bir Olay Olurdu..

O Vakit Geldiğinde Bişey Olacaksa Aya Olsun Dünyaya Olmasın, Valla Ben Razıyım.. Yazıktır Dünyamıza Valla..

Hocam ay zarar görürse dünyada görür ay dünyanın yörüngede kalmasında bir rol oynuyor ve dünyanın dönüşünü stabilize ediyor.

Tüh Bunu Nasılda Düşünemedim.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

:D:D:

hocam rahat olun 21 aralıkta dünyanın sonu gelmicek.

olacak olan şey dünyanın yörüngesi manyetik alanı çekim kuvveti falan fişmekan. köydeki memet agaya ya da 10 saat 40 liraya çalışana giren çıkan olmucak.

milyon dolarla borsa oynayan, uzaya gidicek olan adamlar etkilenir bundan.  o gün yok fransadaki köy ve şirinceye bişi olmucakmış. hassigome diyorum sadece. ne yani yüce peygambere bile bildirilmemişi bunlr ne biliyor??

ha diceksiniz lan amele adamların nerdeyse her dediği tutmuş, ben de derim ki iyice bi git bak ne demişler ?

mayaların diliyle günümüzün alakası yok. yorum yapan eleman öle anlamış. kaldı ki bir sürü anlamı vardır.

neyse fazla söze gerek yok 22 aralıkta görüşürüz :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

:D:D:

hocam rahat olun 21 aralıkta dünyanın sonu gelmicek.

olacak olan şey dünyanın yörüngesi manyetik alanı çekim kuvveti falan fişmekan. köydeki memet agaya ya da 10 saat 40 liraya çalışana giren çıkan olmucak.

milyon dolarla borsa oynayan, uzaya gidicek olan adamlar etkilenir bundan.  o gün yok fransadaki köy ve şirinceye bişi olmucakmış. hassigome diyorum sadece. ne yani yüce peygambere bile bildirilmemişi bunlr ne biliyor??

ha diceksiniz lan amele adamların nerdeyse her dediği tutmuş, ben de derim ki iyice bi git bak ne demişler ?

mayaların diliyle günümüzün alakası yok. yorum yapan eleman öle anlamış. kaldı ki bir sürü anlamı vardır.

neyse fazla söze gerek yok 22 aralıkta görüşürüz :D

Sanırım 23 Aralık Demek İstedin, Umarım Görüşürüz.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

bide iyi yanından bakın olum, sular yükselirse belki kütahyada denize gireriz fln:d

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

yok hoca 21 aralık akşam namazından sonra olacak deniyo 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

O bahsedilen mükemmel denge alt üst olur. Sen de narenciye sıkacağında büzüşmüş bir portakala dönersin.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

yok hoca 21 aralık akşam namazından sonra olacak deniyo 

Tamam Pardon O Zaman, 22 Aralıkta Pm Leşelim O Zaman. :) Umarım Yaşıyoruzdur. Bir Sürpriz Olmaz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla bende bir şeyler olur diye düşünüyordum ama öyle bol actionlu bişeyler olmayacak artık emin oldum... :D o yüzden ayın falan parçalanacağını sanmıyom uzaylılar falanda gelmez bu dünyaya kasmayın az bi değişiklik olacak başka bir halt yok... 2013 gelsede sınava girsek of ülen of. :D

BuZuL tarafından 31/Eki/12 15:07 tarihinde düzenlenmiştir

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 4348 Toplam Mesaj: 35