Dünyaya Rezil Olduk
-
http://www.time.com/time/world/article/0,8599,1596870,00.html
Turkey, which hopes to join the European Union, has been roundly condemned for not doing enough to curb extreme nationalist sentiments and to protect freedom of expression. -
Bazen o an için çok saçma olan şeyler ilerde çok işimize yarar. Rezil olmadık, gereken yapıldı. Şimdi yasaklanan site yarın öbür gün açılır ama bundan sonra Türkiyenin değer yargılarına daha çok dikkat ederler. Bazen delilik yapmak gerekir. Bizim düşündüğümüz kadar düşünemiyormu sizce bunca devlet büyüğü? Mutlaka düşünenler var. Eğer biz daha iyi biliyor olsaydık bu siyaseti onların yerinde biz olur ve karar alırdık. Olmadığımıza göre...
-
Bizim değer yargıLarımız bizim için önemLidir, onLar için değiL.. Biz nasıL onLarın geçmişine ve değerLerine önem vermiyorsak, onLar da bizim geçmişimize ve değerLerimize önem vermiyor. OLay bu kadar basit.. Nerden biLsinLer Atatürk' ün Türkiye' deki bu denLi dokunuLmazLığını? ufak tefek duyumLar aLmışLardır muhakkak ama bu kadar derin bir mevzu oLduğunu biLmiyorLardır kuvvetLe muhtemeL..
YapıLana kayıtsız kaLmak yanLış oLurdu eLbette.. YapıLan yanLışı Türk internet kuLLanıcıLarına kesmenin yanLışLığına kayıtsız kaLmak da hata oLurdu.. Saçma sapan bir karar var ortada.. yapıLan şerefsizLiği çok daha uygun yoLLarLa haLLetmek varken, bu denLi bir zorbaLık bizim kadar onLarın da garibine gitti şüphesiz..
hakLıyken haksız ve şebek durumuna düştük.. bu kararı aLanLarı kutLamak Lazım.. Bir de bonus verip sormak Lazım.. Nerde kaLdı Atatürk iLkeLeri? Demokrasi meseLa..? -
Deca duygulandim olm ,Time" a cikmisiz :) belki bugunku baskida kapakta oluruz :) durun biz kaside yazayim bunun uzerine :)
Fuzili -sansür edışın -@compi
Yürü bre youtube videolarini göreyim
Sana girmeyen Türkiye"nin dns"sini *ikeyim
Savcı gibi topmuyum sansüre başvurayım
Telekomuda *ikeyim ,dns"sinide *ikeyim
Adam gibi internete giremediğim telekom"un
Bant genişliğini *ikeyim
Çöksün santrallerin hepsi
Repair eden mühendisin parmağını *ikeyim
Düşmüşüz bir internet sevdasına
Geçmedik diye 1024 kotalısına
Babam böyle imzalamış ,anlaşmasında
Ben böyle telekomun tarifelerini *ikeyim
Deca Dns server kurar bir youtube uğruna
Amele_2 gidip ona buna saldıra
Bir video için değermiş hiç bunlara
Her taraf sansür dolu,telekom"a koyana
Compi sansür davasına düştün mapusa
sansür iyidir ,sansür güzeldir ,beka verir devlete(!)
Kur dns serveri ,gir worldsex.com " a
Bu gidişle *ikime gidersin sabah 8'de sen okula :) -
Ne Zaman Doğru Bir Hareket YapıLdıki
-
Bence bu olayı yanlış yorumluyorsunuz.Bu ülkede Avrupa Birliğine girmek isteyen kaç kişi mevcut? Yada böyle bir Avrupa Birliğine girmek isteyen kaç kişi? Sizin Avrupa Birliği diye bahsettiğiniz olay onların kendi arasındaki grup sex ten başka birşey değil.
Eğer yapılan her haraket avrupa birliği ile anılıyorsa burada temel bir sorun vardır. Avrupalıların bizden medeni olduğunu düşünen arkadaşlarımız varsa bundan birkaç gün önce yapılan maçta takımları hatırlayamıyorum bu şekilde hayvanca kavga edilmezdi.Ama onlar yaptığı için bakınız haber değeri bile taşımadı adamlar kendi ayıplarını örttü.
Ya o kavgayı biz orada çıkartsaydık?Ne olurdu biliyor musunuz?
Bu ülkenin tek ihtiyacı herkesin bildiği şeyi konuşması değil işi iyi bilenin sadece bildiği şey hakkında konuşması ile mümkün olacaktır. -
ab muhabbetine ben de karsiyim rte ole bi imaj olusturduki bizim icin ,ac kopek gibi peslerinden gidiyoruz gibi,ben basbakanin halkin fikirlerini yansittiini dusunmuyorum,ve konusmalari ve yaptiklari kendisini baglar,su anda yurtdisindayim burda da etrafimdaki kisilere Turk halkinin bole bisi gercekten istemediini ve ab nin bize verebillecek bisiyi olmadiini anlatmaya calisiorum,biz 5-10 milyon nufuslu bi balkan ulkesi diiliz ki.
-
Atatürk'e ne kadar saygı duyduğumuzun göstergesidir.Bundan sonra bizimle uğraşan ayağını denk alsın mesajıdır bu.Skeyim rezilliğini falan.Zaten kötü bellemişler bizi amk.
-
Atatürk'e saygı için yapılan bişeydir ama o kadar video heba oluo bazı sitelerde bu sansür yüzünden...
-
yunanlıyı bulup bişeyler yaparlarsa bütün dünyaya ayağınızı denk alın mesajını vermiş oluruz ... survivor'da da koyduk yyaa bunlara ii ce göte geldiler tabi :D
Toplam Hit: 5878 Toplam Mesaj: 37